Home » , » Τσιόδρας: Η επιστήμη στην υπηρεσία της πολιτικής προπαγάνδας

Τσιόδρας: Η επιστήμη στην υπηρεσία της πολιτικής προπαγάνδας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 | 10:44 μ.μ.

Απίστευτος κυνισμός και απανθρωπιά που σου προκαλεί ανατριχίλα, είναι όσα ακούσαμε σήμερα και μάλιστα προερχόμενα από ένα άτομο θρησκευόμενο, και δεξί ψάλτη. Τον Σ. Τσιόδρα.  

Αναφερόμαστε σε έναν επιστήμονα ο οποίος εδώ και καιρό έχει μετατραπεί σε κυβερνητικό φερέφωνο.  Φυσικά δεν έχουμε καμιά απαίτηση απ' αυτόν να επισημάνει τις κυβερνητικές ευθύνες για το ότι η εξάπλωση της θανατηφόρας πανδημία έχει καταστεί ανεξέλεγκτη. (Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ. Στο τελευταίο 24ωρο έχουμε επίσημα καταγραμμένους 29 θανάτους2917 νέα κρούσματα,   και 187 συμπολίτες μας να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι).  

Μας σοκάρει όμως το να ακούμε την "ιερή αγελάδα", τον Σωτήρη Τσιόδρα  ο οποίος επικαλούμενος την "εμπειρία του σαν γιατρός αλλά και σαν υπηρέτης της δημόσιας υγείας" να μας λέει ότι υπάρχει διαχρονικό πρόβλημα με την ανεπάρκεια των ΜΕΘ σε περιόδους κορύφωσης της εποχικής γρίπης.  Ετσι σύμφωνα με τον ίδιο οι συγγενείς των ασθενών, σε συνεννόηση με τους θεράποντες ιατρούς, επιλέγουν αν θα διασωληνωθούν οι υπερήλικες ασθενείς, ή αν θα τους αφήσουν να πεθάνουν (!),  ώστε να έχουν – όπως είπε – μια «ποιοτική μετάβαση προς τον θάνατο, όχι μόνο μια παράταση της ζωής η οποία είναι βάρβαρη»!

Κάποιες γενικότερες παρατηρήσεις. Επρεπε να φτάσουμε σ' αυτή την κατάσταση -και δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει - ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση να ανακοινώσει την πρόσληψη 300 μόνιμων γιατρών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας,  καθώς και την επέκταση της αναγκαστικής διάθεσης ιδιωτικών κλινικών στο ΕΣΥ, φυσικά αμείβοντας υπέρογκα τους ιδιώτες εμπόρους της υγείας;

Και με την ευκαιρία να προσθέσουμε ότι ήταν απόλυτα εύστοχος ο χαρακτηρισμός που έδωσε  ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, στα μέλη της περιβόητης "επιστημονικής επιτροπής" που έχει συστήσει το υπουργείο Υγείας αποδίδοντας τους ότι είναι «όργανα πολιτικής προπαγάνδας», συμπληρώνοντας ότι .«Είναι απαράδεκτο οι επιστήμονες να υπακούν σε εντολές πολιτικής διαχείρισης. Οφείλουν να λένε την άποψή τους και να μην την αλλάζουν για την πολιτική επικοινωνία».

Την άποψη μας γι' αυτό το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης την έχουμε εκφράσει

Συμμεριζόμαστε όπως απόλυτα την δήλωση που έκανε μετά την σημερινή συνέντευξη που έδωσαν Μητσοτάκης και Τσιόδρας: «Τι είναι αυτό που ακούσαμε σήμερα; Ότι τα μικρά παιδία δεν κολλάνε. Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου; Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική επιστήμη να μπαίνει στην υπηρεσία της πολιτικής προπαγάνδας. Δεν θα δουλευόμαστε εδώ μέσα με επιστημονικές αρλούμπες».

Ακόμα και αν κάποια στιγμή ο Τσιόδρας αντιληφθεί τα "κρίματά" του, αφού υπηρετεί τυφλά μια κυβερνητική εγκληματική πολιτική, σαν χριστιανός που είναι, θα εξομολογηθεί, θα μεταλάβει, και παίρνει "άφεση αμαρτιών".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger