Home » , » Τα νομικά… «αποσμητικά τουαλέτας του Μητσοτάκη»!

Τα νομικά… «αποσμητικά τουαλέτας του Μητσοτάκη»!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 | 11:47 μ.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Όπως προσφυώς γράφτηκε πριν λίγους μήνες για εκείνους από τους περιφερόμενους στα ΜΜΕ «ειδικούς επιστήμονες», οι οποίοι λειτούργησαν (και λειτουργούν) όχι με κριτήριο την επιστημονική αλήθεια και το συμφέρον του εργαζόμενου κόσμου, αλλά με βάση τα συμφέροντα και τις εντολές μιας ανεκδιήγητης, εγκληματικής κυβέρνησης, το ίδιο κι απαράλλαχτο ισχύει βεβαίως και για εκείνους τους «συνταγματολόγους» και «σύμβουλους επικρατείας» που τάχτηκαν με το τωρινό απροκάλυπτο αντισυνταγματικό πραξικόπημα αυτής της κυβέρνησης και το εξωραΐζουν:
Αποτελούν τα νομικά… «αποσμητικά τουαλέτας του Μητσοτάκη»!

Φυσικά, στην περίπτωση όλων αυτών των εντιμότατων κριτών, των αγλαϊσμάτων τούτων της νομικής επιστήμης και της θεόστραβης κυρίας Θέμιδος, πρέπει να προστεθεί στη φράση και το εξής απαραίτητο συμπλήρωμα: «…και ταυτοχρόνως, όπως πάντα, σε όλη την καριέρα τους, αποτελούν τα διαρκή αποσμητικά και τα πιο δραστικά καθαριστικά της …λεκάνης ολόκληρου του συστήματος εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.»!

Η θεσμοθετημένη -με ατέλειωτους νόμους και διατάγματα- κοινωνική αδικία, ίδιον μιας αστικής δικτατορίας, επί το έργω αυτής. Ουδεμία έκπληξη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

17 Νοεμβρίου 2020 στις 9:47 π.μ.

Υ.Γ. Σήμερα 17 του Νοέμβρη 2020 η ιστορική εφημερίδα της δεξιάς, "Τα Νέα", ενημερώνει το κοινό της ότι στο μέτωπο των μητσοτακικών "συνταγματολόγων" προσχώρησε συν τοις άλλοις και ο γαμπρός του καπιταλιστή Μπακατσέλου, από τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν κύριο που κυκλοφορεί χρόνια τώρα στην πολιτική πιάτσα, με το ψευδώνυμο "Μπένυ ο Χοντρός" και ο οποίος παράσταινε μέχρι πρότινος τον πολιτικό αρχηγό του "ΠΑΣΟΚ", κατόπιν διορισμού του στο αξίωμα αυτό απευθείας από την Μέρκελ και το Σόιμπλε, το φθινόπωρο του 2011. Σαν να λέμε, "σοσιαλιστής αλά Μιχάλη Χρυσοχοΐδη" και δαύτος. Κύριε Μητσοτάκη και Στρατηγέ Καραμαλάκη, όπως βλέπετε είναι πολλοί οι επίδοξοι "Μαρκεζίνηδες" που συνωστίζονται στον προθάλαμο. Δεν θα προλαβαίνετε σε λίγο να ικανοποιήσετε τις αιτήσεις τους για ένα υπουργείο στη χουντική σας "κυβέρνηση"! Κι ο "Μπένυ" θα θυμώσει πολύ, αν μείνει ξανά στην απόξω. Αφήστε δηλαδή που έχει άριστες σχέσεις από παλιά με το γνωστό μακεδονομάχο Αντώνιο Σαμαρά!

23 Ιανουαρίου 2021 στις 8:31 μ.μ.

Αν μιλησεις(...παραεξω) για χουντα και ακροδεξια φασιστικη εκτροπη, μαλλον θα σε κοιταξουν στραβα. Τοσο αποτομες δεξιες μεταβολες δεν εγιναν ουτε απο τους συνταγματαρχες της CIA. Φαινεται πως η γουρουνιτσα Μερκελ δεν φοβαται τιποτα αφου ανεβαζει και καταβαζει οποιον θελει και οποτε θελει!!! Αρηηηηηηηη.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger