Home » , » Στοιχειώδη Χριστιανισμό να έχει επάνω του ο Ιερώνυμος δεν πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη;

Στοιχειώδη Χριστιανισμό να έχει επάνω του ο Ιερώνυμος δεν πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 | 11:13 μ.μ.


Είναι κάποια γεγονότα που δεν θα πρέπει να περνάνε εντελώς απαρατήρητα, γιατί κάπου και ο "θεομπαιχτισμός", (για να χρησιμοποιήσουμε έναν νεολογισμό) πρέπει να καυτηριάζεται πόσο μάλλον όταν προέρχεται από τον επικεφαλής της επικρατούσας θρησκείας.

 Πριν κάποιες μέρες είχαμε μια ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: "Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ενας αποτυχημένος Ηρακλής Πουαρό με ράσα". Σ' αυτή εκφράζαμε την έκπληξη μας γιατί ο αρχιρασοφόρος θεώρησε αναγκαιότητα να βγει και να μας ψάλει δημόσια ένα τροπάρι το οποίο μας έλεγε ότι για την αιματηρή επίθεση εναντίον του Ελληνορθόδοξου ιερέα Νικόλα Κακαβελάκη στη Λιόν της Γαλλίας. ευθύνεται κάποια μεταφυσική δοξασία η οποία δημιουργεί "μισαλλόδοξους και φανατικούς ανθρώπους,, φονταμενταλιστές της βίας".

Ποιος ξέρει τι όνειρο είδε ο παπάς -αφού δεν γνώριζε κανείς ποιος είναι ο δράστης της επίθεσης- και βγήκε και μας έψαλε την παπαριά του. Κι αυτό δεν είναι τόσο επιπόλαιο αφού μπορεί να το εντάξει κανένας σε μια μορφή πολέμου πολιτισμών που ήδη υπάρχει σε εμβρυακή κατάσταση ειδικά στην Γαλλία.

Τώρα, λοιπόν, από την ιστοσελίδα news247 πληροφορούμαστε ότι ο παπάς που δέχτηκε την επίθεση ήταν "ερωτιάρης"  είχε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα και δέχτηκε επίθεση από τον απατημένο σύζυγο της. Είχαμε δηλαδή μια απ' τις συνηθισμένες ερωτικές αντιζηλίες και ο απατημένος σύζυγος ομολόγησε τα γεγονότα. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα η σύντροφος του δράστη, μια Ρωσίδα ηλικίας περίπου 30 ετών, κατέθεσε στις αρχές και επιβεβαίωσε τη μοιχεία, με τον Γάλλο εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση να  «αποκλείει οριστικά το σενάριο μιας τρομοκρατικής ενέργειας».

Στοιχειώδη Χριστιανισμό να έχει επάνω του ο Ιερώνυμος δεν πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη; 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Νοεμβρίου 2020 στις 1:28 π.μ.

Αλανιάρης παπάς.
"O παπάς που δέχτηκε την επίθεση ήταν "ερωτιάρης" είχε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα και δέχτηκε επίθεση από τον απατημένο σύζυγο της. Είχαμε δηλαδή μια απ' τις συνηθισμένες ερωτικές αντιζηλίες και ο απατημένος σύζυγος ομολόγησε τα γεγονότα. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα η σύντροφος του δράστη, μια Ρωσίδα ηλικίας περίπου 30 ετών, κατέθεσε στις αρχές και επιβεβαίωσε τη μοιχεία, με τον Γάλλο εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση να «αποκλείει οριστικά το σενάριο μιας τρομοκρατικής ενέργειας".
Τώρα τι λένε τα φασιστάκια που μας είχαν πρήξει για τον παπά; Ότι δήθεν τον έφαγαν οι κακοί μουσουλμάνοι; Από κερατά κόντεψε να πάει, όχι από ταλιμπανιστήρι -φασιστομαλάκα.
Αλανιάρης πάντως ο παπάς. Δεν μας πέφτει λόγος για τα προσωπικά του καθενός, αλλά κάποιοι έπρεπε να το πούνε. Η «ωραία Ελένη» πχ. «Ο άντρας μου ξεκίνησε πόλεμο». Ως απόγονος των Δαναών που ρήμαξαν την Τροία για μια απιστία τι να πω; Μόνο περαστικά. Στον 21ο αιώνα ζούμε, όχι στο 1200 προ Χριστού. Υπάρχει το διαζύγιο, δεν σκοτώνεις τον άλλον. Άντε να τον απατήσεις κι εσύ για αντίποινα.
Δεν μπορεί όμως να μην παρατηρήσουμε πως τα φασιστικά site ξεσάλωσαν με την επίθεση.
«Αντιστάθηκε όταν πήγαν να του βγάλουν τον Σταυρό»! Μάλλον δε σας τα είπαν καλά. Έβαλε χέρι στη γυναίκα του άλλου κι αυτός τσαντίστηκε.
Και να ήταν μόνο αυτά;
Είχε βγάλει ανακοίνωση το Υπουργείο Εξωτερικών. «Καταδικάζουμε τη δολοφονική επίθεση κλπ – κλπ». Κι εγώ την καταδικάζω. Πρώτη φορά ασχολήθηκε υπουργείο με υπόθεση μοιχείας. Έτσι μπράβο, να δείξουμε πως έχουμε κι άλλα ενδιαφέροντα. Όχι μόνο να καταδικάζουμε συλλήβδην τους αλλόθρησκους. Υπέρ του ελεύθερου έρωτα.
Αλλά σύμφωνα με την Εκκλησία ο παπάς αμάρτησε, έτσι δεν είναι; Εγώ είμαι υπέρ των τριγώνων και άλλων γεωμετρικών σχημάτων στον έρωτα, αλλά να μη γίνεται εν αγνοία κάποιων. Να θυμάστε, πως θα έρθουν οι παπάδες και θα σας πάρουν τις γυναίκες.
Αμ το ιερό μας emo; Αν υπάρχει Θεός, τους έκανε χοντρή πλάκα. Αγιοποίησαν ένα μοιχό! Τέλειο! Περιμένετε πρώτα να βγουν αποτελέσματα και μετά πείτε. Βιάζονται αυτοί που περιμένουν πάνω από 2000 χρόνια τη Β’ Παρουσία. Ήταν επειδή εξυπηρετούσε το σκοπό τους, αλλά δε λογάριασαν καλά. Και εξευτελίστηκαν. Εγώ πάντως συγχωρώ τέτοιες αμαρτίες. Ο σύζυγος προφανώς όχι. Η Εκκλησία; Τι θα κάνουν τώρα; Γαργάρες ακούω.
Παραδέχομαι πως δεν πρέπει να κάνω πλάκα, αλλά ως Κομμουνιστής ένα άχτι το έχω στο παπαδαριό, που είναι οι πλέον υποκριτές. Και μπήχτες. Γυρεύοντας πήγαιναν. Και το σύζυγο τον συγχωρώ, γιατί μ' έπιασε το χριστιανικό μου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger