Home » , , » Νέες διαστάσεις δίνει η Γαλλική κυβέρνηση στον δρόμο που χάραξε ο Χρυσοχουντίδης

Νέες διαστάσεις δίνει η Γαλλική κυβέρνηση στον δρόμο που χάραξε ο Χρυσοχουντίδης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 | 9:09 μ.μ.

Κάτι ειδήσεις που μας έρχονται από την "πολιτισμένη δύση"! Η κυβέρνηση Μακρόν προωθεί νόμο με τον οποίο θα καθορίζεται ποιοι είναι δημοσιογράφος και ποιος όχι! 

Δεν γνωρίζουνε τι ακριβώς θα προβλέπει αυτός ο νόμος. Αν όμως ο πυρήνας του είναι το κράτος να καθορίζει ποιος/α έχει την δυνατότητα να έχει μαζική απεύθυνση στα ΜΜΕ θα πρόκειται για μια εξωφρενική, αδιανόητη απόφαση. (Συζητήσιμο είναι αν αυτό είναι πρακτικά εφαρμόσιμο στην εποχή του διαδικτύου). 

Από κει και πέρα, παντού στον κόσμο τα καθεστωτικά ΜΜΕ ελέγχονται απόλυτα -είτε με Πέτσινες λίστες, είτε με παρασκηνιακές μεθοδεύσεις- από τα κόμματα εξουσίας. Ισως όμως επειδή αυτά κινδυνεύουν να καταστούν εντελώς αφερέγγυα και αναξιόπιστα πιθανόν να υπάρχει ένας γενικότερος σχεδιασμός φίμωσης να μπει φίμωτρο και στις ελάχιστες αντισυστηματικές φωνές που υπάρχουν στα ΜΜΕ.  

Υ.Γ: Σήμερα στην χώρα μας συντελείται μια προσπάθεια φασιστικοποίησης και αστυνόμευσης της καθημερινής μας ζωής. Στα πλαίσια αυτά ο Χρυσοχουντίδης έχει δώσει εντολή στην λεγόμενη Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να αρχειοθετεί όλα τα δημοσιεύματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο  για να  εντοπίσει "εμπρηστικές αναρτήσεις που περιέχουν απειλές κατά συγκεκριμένων  ατόμων, ή εκθειάζουν τρομοκρατικά χτυπήματα  κατά τρόπο εμπίπτοντα στις σχετικές ποινικές διατάξεις", όπως αναφέρει η σχετική διαταγή του υπουργού μπάτσων και καταστολής..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger