Home » , , » "Εκσυγχρόνισε" την γκεμπελίστικη αντικομμουνιστική προπαγάνδα, σε σχέση με τον δωσίλογο παππού της, η Αλεξία Εβερτ

"Εκσυγχρόνισε" την γκεμπελίστικη αντικομμουνιστική προπαγάνδα, σε σχέση με τον δωσίλογο παππού της, η Αλεξία Εβερτ

Από giorgis , Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 | 8:03 μ.μ.


Του Γ.Γ.

Μια μικρή επισήμανση σε σχέση με την ανάρτηση της συντρόφισσας Τ. Γ. η οποία σχολίαζε την δήλωση της "κυρίας" Αλεξίας Εβερτ η οποία χαρακτήρισε "τρωκτικά και κατσαρίδες" τους αγωνιζομένους πολίτες.
Αναφερόμενη, η σ. στις οικογενειακές καταβολές της Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (!!!) του Δήμου Αθηναίων, μας θύμισε τον ρόλο του παππού της κατά την διάρκεια που η χώρα μας βρισκόταν υπό κατοχή από τις στρατιωτικές δυνάμεις του άξονα.

Προφανώς δεν είμαστε στην λογική περί "οικογενειακής ευθύνης".
Για ιστορικούς όμως λόγους μια συμπλήρωση. Η Αλεξία Εβερτ συνεχίζει την αντικομμουνιστική οικογενειακή παράδοση ... αναβαθμίζοντας την λεκτικό επίπεδο.
"Εκσυγχρονισμένη" δηλαδή σε θράσος, χυδαιότητα, γκεμπελίστικη προπαγάνδα τον πολιτικό δεξιό λόγο.  

Εδώ να υπενθυμίσουμε  ότι δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, από τότε που ο δωσίλογος, συνεργάτης των Γερμανών, αρχηγός της Αστυνομίας Αθηνών Αγγελος Εβερτ, έδωσε διαταγή. οι χωροφύλακες να μακελέψουν τον Αθηναϊκό λαό, έφτασε στο σημείο, - σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ακρόπολις» (5/12/1958)- να διεκδικεί εύσημα γιατί απέστρεψε τον "κομμουνιστικό κίνδυνο", που δημιουργούσαν τα τότε "τρωκτικά και κατσαρίδες".

Οπως έγραφε και η συντρόφισσα το "μήλο κάτω από την μιλιά θα πέσει ..."  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

19 Νοεμβρίου 2020 στις 12:25 π.μ.

Μόλις έφτασε η είδηση ότι αυτήν αναγκάστηκαν να την... παραιτήσουν οι Μητσοτακηδες. Άντε και στα δικά σας, Μητσοτακηδες!

19 Νοεμβρίου 2020 στις 2:36 μ.μ.

σημειωση στο παραπανω σχολιο οπως το βλεπω
οι μπακογιαννηδες. οχι οι μητσοτακηδες
ειναι πια αλλη οικογενεια μελλοντικος αντιπαλος ο μπακογιαννης οταν ο μητσοτακης χασει εκλογες και μμε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger