Home » , » Τα μυστήρια της Εκκλησία

Τα μυστήρια της Εκκλησία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 | 11:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ήταν Μητροπολίτες στο Εφετείο; Ήμασταν πάρα πολλοί, δεν βλέπω και καλά… μπορεί. Μπορεί βέβαια να κόλλησαν κορονοϊό, όχι εκεί που λένε τα φασισταριά, αλλά στην Εκκλησία.

Εκεί όμως δεν κολλάει, κολλάει; Ούτε με ψαρόκολλα μας έλεγαν οι παπάδες. Παπαδίστικα έλεγαν και κάτι δήθεν επιστήμονες πως είναι «θέμα πίστης». Γιατί ο ιός σε ρωτάει. «Συγνώμη, πιστεύεις στο Θεό ή να σε κολλήσω»;

Είναι από τα μυστήρια της Εκκλησίας πως κόλλησαν κοτζάμ Μητροπολίτες. Αφού δεν πάνε σε περίπτερα μετά τις 12. Ούτε σε πάρτι στις πλατείες όπου πάνε οι νέοι.

Αφού δεν κολλάει από τη Θεία Κοινωνία, από τις εικόνες, τα φιλιά, δεν μπορώ να βρω πως κόλλησαν. Ειλικρινά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Οι ψυχίατροι, όταν ακούν τέτοια, σκίζουν τα διπλώματά τους.

Γιατί δεν είναι θέμα παθολόγων αλλά ψυχιάτρων. Αφού πάνε να μας τρελάνουν. Βέβαια ο Σταλινικός μέσα μου, καχύποπτος όπως πάντα, λέει πως οι παπάδες κόλλαγαν από την αρχή κορονοϊό, αλλά το λένε τώρα για να τρομάξουμε. Πορεία στις 17 θα γίνει λέμε.

Δουλειά του παπά είναι να τρομοκρατεί. Αλίμονο σας αμαρτωλοί! Κάνετε σεξ; Στην Κόλαση, που θα σας πηδάνε τα διαολάκια. Έχω δει διαολάκι, έχω πάρει και συνέντευξη, είναι σκέτος πειρασμός, εμένα δεν πειράζει να με πηδά το συγκεκριμένο.

«Δεν ντύνεστε ευπρεπώς! Στην Κόλαση»! Εφόσον η κυβέρνηση θέλει τρομοκράτες, θα βάλει τους καλύτερους. Η τους χειρότερους, όπως το βλέπει κανείς.

«Είστε ομοφυλόφιλοι; Κι εμείς, αλλά εμείς το κρύβουμε, όποτε εσάς θα πάρει ο Διάολος»! Ναι, γιατί στους υποκριτές, έχει συναδελφική αλληλεγγύη.

Πάντως οι παπάδες δεν έχουν πρόβλημα. Να κι αν κολλήσουν, να κι αν δεν κολλήσουν. Λεφτά έχουν, ασφαλισμένοι είναι, κρεβάτι θα βρουν. Αλίμονο από το ποίμνιο, τα πρόβατα. Μπεεε!

Αφήστε που έχουν τις λύσεις. Αγιασμός σε σπρέι. Ένας ψεκασμός και τελείωσε. Γιατί τόσο καιρό δεν ψεκάστηκαν; Ηλικιωμένοι είναι, το ξέχασαν.

Να κάνουν ξανά λιτανεία στη Θεσσαλονίκη. Η προηγουμένη δεν τους έπιασε όλους. Δε σας είπα αφήστε τους να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα της αυτοχειρίας; Αφού θέλουν να πέσουν από το γκρεμό να δείξουν την πίστη τους! Εμείς οι αμαρτωλοί θα τους εμποδίσουμε;

Οι άλλοι τι φταίμε; Σε τίποτα! Αλλά υπάρχει αδικία πώς να το κάνουμε.

Γλείψτε κουτάλια, φιλάτε το ίδιο τζάμι και μετά σας φταίνε οι αμαρτίες των άλλων.

Όπως στη ΝΔ. Τους έφταιξαν οι νέοι που ήρθαν οι τουρίστες χωρίς έλεγχο. Τους φταίνε όσοι βγαίνουν μετά τις 9 κι όχι η εγκληματική τους πολιτική.

Φταίμε όμως κι εμείς που δεν τους στείλαμε ακόμα στο διάολο και τους έχουμε να μας βασανίζουν.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Νοεμβρίου 2020 στις 4:47 μ.μ.

Σωστοτατος! 👍💯

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger