Home » , » Τάδε έφη ο πολιτικός γυρολόγος Χρυσοχουντίδης (2 Βίντεο)

Τάδε έφη ο πολιτικός γυρολόγος Χρυσοχουντίδης (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 | 10:50 μ.μ.

«Το 2020 δοκιμαστήκαμε εδώ στα σύνορα, δοκιμαστήκαμε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και αντέξαμε. Το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας. Το εμβόλιο και ο φράχτης», διεμήνυσε από τις Καστανιές του Έβρου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. (Πηγή).

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει το εμβόλιο με τον φράχτη που κατασκευάζει η κυβέρνηση στον Εβρο, μόνο ο αυτοχαρακτηριζόμενος "πολιτικός τυχοδιώκτης", Χρυσοχοϊδης γνωρίζει. 

Σπατάλη χρόνου θα είναι αν προσπαθήσεις να σχολιάσεις στα σοβαρά τα λεγόμενα ενός αστοιχείωτου, εντελώς αμόρφωτου, με απόψεις που αγγίζουν τα όρια της βλακείας προσώπου, που βρέθηκε "φυτεμένος" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από την Αμερικάνικη Πρεσβεία.  

Δεν είναι απλώς υπερεκτιμημένος και κατασκευασμένος από τα ΜΜΕ, ως ένας επιτυχημένος υπουργός ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Στην περίπτωση του έχουμε ένα πολιτικό γυρολόγο, "γενίτσαρο", που κατάντησε "μελανοχίτωνας του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσπαθώντας μάλιστα να καθιερώσει τη Δεξιά του ’60 ως τον «νόμο και τάξη» που έχει ανάγκη η χώρα", όπως αναφέραμε σε άλλο κείμενο μας. 

Αντί, λοιπόν να χάσουμε τον χρόνο μας σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του προτιμήσαμε να παραθέσουμε δυο βιντεάκια από την πολιτική του διαδρομή.

Ας δούμε τι άποψη είχε για το κόμμα που βρίσκεται τώρα ...


....προσθέτοντας την σημερινή συνέπεια δηλώσεων του
    
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger