Home » , » Ψυχικά άρρωστα τσογλάνια!

Ψυχικά άρρωστα τσογλάνια!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 | 9:00 μ.μ.

Εύστοχη η απάντηση που έδωσαν  στον φαντασιόπληκτο και μυθομανή υπουργό ΠροΠο,  ο οποίος χτες ισχυρίστηκε ότι "η αστυνομία είναι λιγότερο βίαιη, την χαίρεται ο κόσμος στις γειτονιές", οι συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής "Ελληνοφρένεια.
Στο βιντεάκι που ανάρτησαν συγκέντρωσαν κάποιες περιπτώσεις μπατσάδικης κτηνωδίας κάνοντας παράλληλα τον σχολιασμό που αρμόζει.

Κι εδώ να επαναλάβουμε μια περασμένη διαπίστωσή μας. Σε μόνιμη βάση οι ομιλίες του Χρυσοχοϊδη στη Βουλή είναι ένα μνημείο ακατάσχετης ψευδολογίας, που απηχεί πέρα από την προσωπική του μεγαλομανή και σαδιστική ονείρωξη, τη βούληση της κυβέρνησης πάνω στα ερείπια της δημόσιας υγείας να θεμελιώσει την αντιδημοκρατική της εκτροπή. 

Μέχρι τώρα είχαμε τον "εθνικό ρουφιάνο" στο πρόσωπο του Χρυσοχοϊδη αποκτήσαμε και τον τον "εθνικό μας μπάτσο".
Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλο παρά μια περασμένη ανάρτησή μας, όπου ανάμεσα στα άλλα  υπάρχει η καταγγελία σπουδαστή ότι δέχτηκε ξυλοδαρμό από ΜΑΤατζή ο οποίος συνοδευόταν από την απειλή: «Βλέπεις, ρε αρχίδι, δεν έχω ούτε σήμα ούτε αριθμό. Αν θέλω σε σκοτώνω τώρα και σε στέλνω γυμνό στη μάνα σου». 

Παρακάτω το βίντεο από την ¨Ελληνοφρένεια"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger