Home » , » Ενδοκαπιταλιστικοί ανταγωνισμοί δημιουργούν προβλήματα στο υπηρετικό πολιτικό προσωπικό των πλουτοκρατών.

Ενδοκαπιταλιστικοί ανταγωνισμοί δημιουργούν προβλήματα στο υπηρετικό πολιτικό προσωπικό των πλουτοκρατών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 | 7:31 μ.μ.

Τελικά, βουλωμένο γράμμα διαβάζουμε  😜
Οταν χτες αρκετά φιλοσυριζαίικα ΜΜΕ αλλά και χρήστες του διαδικτύου είχαν κάνει "σημαία" ένα τουιτάρισμα του διευθυντή του "Βήματος" Αντώνη Καρακούση το οποίο σύμφωνα μ' αυτούς "άδειαζε" Κουρτάκη και Παπαχρήστο, σχετικά με τα όσα είχαν αναφέρει για το σπίτι που νοικιάζει ο Τσίπρας στο Σούνιο, εμείς είμαστε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, στην ανάρτηση που υπέγραφε σύντροφος και τιτλοφορούσε: "Ραβασάκι" Μαρινάκη σε Μητσοτάκη

Σημειώναμε χτες στο κείμενο μας: "Μήπως ο πλουτοκράτης εργοδότης του, ανέθεσε στον υπάλληλο του να στείλει ένα μήνυμα στον Μητσοτάκη.

Παρασκηνιακά παίζονται τόσα παιχνίδια, που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρήσουμε ότι στο ανούσιο σκηνικό που παρακολουθούμε με το σπίτι που νοικιάζει ο Τσίπρας, θεώρησε ο Καρακούσης ότι έπρεπε να κάνει την συγκεκριμένη παρέμβαση".  

Σήμερα δικαιωθήκαμε πλήρως στην εκτίμησή μας, ότι διαχρονικά ο Αντώνης Καρακούσης "είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με τις σκοπιμότητες και τα συμφέροντα που προωθούν μέσα από τα έντυπα τους οι εργοδότες του". 

Κι αυτό έγινε καθαρό με τον πιο "επίσημο τρόπο", όταν ο όμιλος ΜΜΕ του Μαρινάκη, αναλαμβάνει -με κείμενο του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα in.gr- να υπερασπιστεί τον λεγόμενο "νόμο Παππά" για τις τηλεοπτικές άδειες και να κάνει καθαρό ότι κάθε κυβερνητική πρόθεση για τον αλλάξει αποτελεί αιτία πολέμου.

Ο όμιλος Μαρινάκη στέλνει σαφές μήνυμα στο Μαξίμου ότι είναι κάθετα αντίθετος σε κάθε αλλαγή της νομοθεσίας που διέπει τις τηλεοπτικές άδειες και αφήνει ξεκάθαρες αιχμές ότι η κυβέρνηση προωθεί σε βάρος του τα συμφέροντα άλλου καναλάρχη.
Χαρακτηρίζει "απρόβλεπτες" και "αναιτιολόγητες" τις προτεινόμενες αλλαγές του νόμου, απ΄ την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δηλώνει ότι θα προσφύγει  "στα διοικητικά δικαστήρια της χώρας, ιδίως δε το Ανώτατο εξ αυτών", και ουσιαστικά ζητάει να αποσυρθεί το προτεινόμενο νομοσχέδιο.

Ολη η ουσία της παρέμβασης Μαρινάκη, -στα πλαίσια της οποίας ήταν και το τουιτάρισμα Καρακούση-, βρίσκεται σε μια πρόταση του κειμένου που δημοσιεύεται στο in.gr.
Σύμφωνα με τον πλουτοκράτη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού με τις προτεινόμενες νομοθετικές αλλαγές "στρεβλώνονται οι όροι της αγοράς και δίδεται αθέμιτο ανταγωνιστικό προβάδισμα στους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα αδειοδοτηθούν σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία". 

Ενδοκαπιταλιστικοί ανταγωνισμοί που κάποιες φορές δημιουργούν προβλήματα στο υπηρετικό πολιτικό προσωπικό των πλουτοκρατών.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger