Home » , » Πρωτοφανείς καταστάσεις! Χουντικές μέθοδοι στο Παρίσι με την απίστευτη κρατική καταστολή (Βίντεο)

Πρωτοφανείς καταστάσεις! Χουντικές μέθοδοι στο Παρίσι με την απίστευτη κρατική καταστολή (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 | 10:23 μ.μ.

Δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις την επιμονή και την αποφασιστικότητα των Γάλλων διαδηλωτών που εδώ και καιρό με τεράστιες μαζικές διαδηλώσεις δηλώνουν κατηγορηματικά ότι η πρόθεση της κυβέρνησης να περάσει τον λεγόμενο νόμο "Καθολικής Ασφάλειας" δεν πρόκειται να υλοποιηθεί.

Παράλληλα όμως νιώθεις και μια μελαγχολία που επί κυβέρνησης του νέου Μωυσή και με υπουργό μπάτσων και καταστολής τον Χρυσοχουντίδη, το φασιστικό "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" όπως και τα πεπραγμένα της ένστολης αλητείας, δεν συναντάνε την πρέπουσα απάντηση.

Οπως βλέπουμε και στο παρακάτω οπτικό που παραθέτουμε -συνενώσαμε κάποια απ' τα δεκάδες βιντεάκια που έχουν αναρτηθεί στο twitter- και σήμερα οι δρόμοι του Παρισιού έχουν μετατραπεί σε πεδίο μάχης.
Οπως αναφέρει και σε τουιτάρισμα της η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά η αστυνομική βαρβαρότητα των Γαλλικών δυνάμεων καταστολής ανήλθε σε άλλα επίπεδα ."Aστυνομικοί παραταγμένοι κατά μήκος της διαδήλωσης επιτίθενται στο πλήθος και συλλαμβάνουν! Πρωτοφανείς καταστάσεις! Χουντικές μέθοδοι!", σημειώνει η δημοσιογράφος

Παρόμοιες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε σε μια σειρά άλλες πόλεις (Λυών, Στρασβούργο, Μπορντό, Λιλ,  Ντιζόν, Καέν, Τουρ και Νανσύ) με τον πρόεδρος Μακρόν να δηλώνει ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε  "να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης πολιτών και αρχών ασφαλείας". 

Εμείς να ευχηθούμε να δικαιωθεί ο αγώνας των Γάλλων διαδηλωτών και παλεύουμε ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις παρόμοια σκηνικά να παρακολουθήσουμε και στην χώρα μας

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger