Lick away

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 | 10:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Εγκληματίες δέρνουν τον κόσμο και παίρνουν τα λεφτά του” λένε τα ΜΜΕ. Μπάτσοι λέγονται, κοπανάν πρόστιμα και γενικώς κοπανάνε.

“Φταίει η οικογένεια του Θεσσαλονικιού για τον ιό” λέει ο Άδωνις. Τα καρντάσια ανταπέδωσαν λέγοντας ένα σωρό για την οικογένεια του Μπουμπούκου, τα όποια όμως δεν μπορούμε να γράψουμε.

Το κύριο θέμα στα δελτία προπαγάνδας δεν είναι οι χιλιάδες νεκροί αλλά το clik away. Για το οποίο στο twitter γίνεται χαμός.

Δεν θα πούμε τίποτε εμείς, έχουμε όμως μια απορία. Αν παραγγείλω κάτι που κάνει 20 ευρώ και πάω με μετρητά να πληρώσω, ένα εικοσάρικο, ποιο είναι το πρόβλημα και δεν θα δέχονται τα μετρητά;

Ή μήπως η παγίδα είναι να καταργήσουν τα μετρητά, ώστε να ελέγξουν κάθε συναλλαγή κι αργότερα να κουρέψουν τους λογαριασμούς πιο εύκολα; Γιατί για τα όρνεα κάθε καταστροφή είναι γιορτινό τσιμπούσι.

Όμως εδώ θα πούμε για τους πολυαγαπημένους μου παπάδες. Αφού η κυβέρνηση κάνει το click away, πολλοί Μητροπολίτες πρότειναν κάτι αντίστοιχο στα δικά τους καταστήματα.

Το lick away! Θέλεις να γλείψεις κουτάλι; Εικόνα; Τον παπά; Θα κλείνεις ραντεβού! Με 9 άτομα τι τζίρο να κάνεις;

Ενώ έτσι θα βλέπεις από την TV τη λειτουργία, όπως πριν, αλλά τώρα θα κλείνεις τηλεφωνικά ραντεβού με τον παπά της ενορίας.

Τη συγκεκριμένη ώρα που θα σου πει ο ιερέας. θα πας στο ναό με τα ψιλά για κερί, θα σου δίνει πακέτο αγιασμό, αντίδωρο κλπ, θα γλείφεις αν θες το κουτάλι με τη μεταλαβιά, θα φιλάς την εικόνα έξω από το ναό θα σταυροκοπιέται και πίσω στο σπίτι. Κερί θα ανάβει για σένα ο παπάς.

Όμορφα, οργανωμένα, να κολλάς ιό έξω από την Εκκλησία να μην λένε οι άθεοι σαν κι εμένα το μακρύ τους και το κοντό τους.

Ιδέα της Καλλιόπης της θεούσας. Lick away: Γλείψε μακριά. Πως λέμε χέσε ψηλά (κι αγνάντευε);

Ευτυχώς για μένα γράφω σε site που δεν λογοκρίνει τα άρθρα μου.

Αν έγραφα στα ΝΕΑ, θα έκανα τώρα μακροβούτι να βρω τους μάρτυρες του NOOR1.

Πάλι καλά να λέτε, κυρία Ακρίτα μου, που “μόνο” σας φιμώσανε. Άλλους τους βούλιαξαν.

Βέβαια ξέχασαν το Facebook και την πάτησαν.

Περισσότεροι διάβασαν το λογοκριμένο άρθρο χωρίς μάλιστα να πληρώσουν για την προπαγάνδα που κάνουν σε όλη την υπόλοιπη εφημερίδα.

Τότε που έπιαναν αυτά τα κόλπα με τον Παπαδόπουλο, δεν υπήρχε internet.

Kiss away από μένα στις θεούσες που είναι ακόμα στο Μεσαίωνα. Καλή λευτεριά αγάπες μου.

Οι μικρομεσαίοι στο μεταξύ ζήτησαν κούρεμα των δανείων. Ο υπουργός απάντησε: Τώρα που θα ανοίξουν τα κομμωτήρια, βολευτείτε με κούρεμα στο μαλλί. Τρίχες στήριξη δηλαδή.

Αλλά το click away θα βοηθήσει τα courier.

Ακόμα μια δουλειά που μας έβαλαν να κάνουμε τσάμπα.

Το κακό το ξεκίνησε ο Γιωργάκης που μας έβαλε να κάνουμε το λογιστή με το να συλλέγουμε αποδείξεις. Λες και δεν μπορούσαν (αν ήθελαν) να διασταυρώσουν στοιχεία.

106 δις χρωστάνε στις εφορίες. Μην τρομάζετε όμως, ακούστε: Το 80% και βάλε του ποσού, πάνω από 85 δις, το χρωστάει το 0,2% των φορολογουμένων. Μέσα σε αυτούς και γαλάζιοι κηφήνες. Το 99,8% χρωστά λιγότερο από το 20%!

Έχει και καλύτερο: 3.000 – 8.000 ψωροευρώ φορολογείται ένα πλοίο των εφοπλιστών. Κάθε μέρα μπορεί να μισθωθεί έως και 120.000. Παρόλα αυτά μόνο το 16% των πλοίων των Ελλήνων εφοπλιστών έχουν Ελληνική σημαία.

Κάποιος τσίπης πρεζέμπορας πχ με ομάδα και φυλλάδες δεν θέλει να πληρώσει ούτε λίγα χιλιάρικα κι έχει τα δεκάδες πλοία του με ξένη σημαία. Δε λέω ποιος είναι, η θάλασσα είναι μπούζι τέτοια εποχή.

Στο μεταξύ του χρόνου, που δεν είναι δίσεχτος, προβλέπεται αύξηση φορολογίας. Fuck away μανάρια μου, fuck away...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Δεκεμβρίου 2020 στις 11:30 μ.μ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΙΤΣΟΣ175! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger