Home » , » Δεσπότης Κυθήρων: «Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό προέρχεται από σκοτωμένα έμβρυα»! (Βίντεο)

Δεσπότης Κυθήρων: «Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό προέρχεται από σκοτωμένα έμβρυα»! (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 | 11:56 μ.μ.

Να ευχαριστήσουμε την αναγνώστρια που μας έστειλε το βίντεο που παραθέτουμε και το οποίο μας άφησε άφωνους! Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που και το λεξικό Μπαμπινιώτη δηλώνει αδυναμία να μας παραχωρήσει δημοσιογραφικές εκφράσεις για να το σχολιάσουμε. Οπότε αναγκαστικά καταφεύγουμε σε ... πεζοδρομιακή φρασεολογία.

Αυτόν τον παπά πρέπει να τον ΞΥΡΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!
Μέχρι τώρα 3 δεσποτάδες στην Ελλάδα έχουν πεθάνει από τον κορονοϊό,
κι αυτός με ένα αδιανόητα σκοταδιστικό και άκρως επικίνδυνο κήρυγμα, που συναγωνίζεται στις φαντασιώσεις αυτά που έγραφε ο Ιωάννης στην ¨Αποκάλυψη", έρχεται να τρομοκρατήσει τους ηλικιωμένους/ες θρησκευόμενους/νες ώστε να μην κάνουν εμβόλιο!  

Μπορεί στο παρελθόν, ο ίδιος δεσπότης, να απαγόρευε στους εκκλησιαζόμενους να φορούν μάσκα, μέσα στις εκκλησίες του και να αδιαφορούσε για τις κυβερνητικές απαγορεύσεις, λειτουργώντας κανονικά τα "μαγαζιά" του, ισχυριζόμενος ότι δεν γίνεται "Τα super market, φερ’ ειπείν, να λειτουργούν καθ’ όλας τας ώρας των Κυριακών, και των άλλων ημερών, διά να παρέχουν τον υλικόν άρτον, ενώ οι Ιεροί Ναοί μας να παρακωλύονται νομικώς διά να προσφέρουν εις τους πιστούς τον Ουράνιον Άρτον της Θείας Ευχαριστίας", τώρα όμως το τερμάτισε ξεπερνώντας ακόμα και τα εγκληματικά κηρύγματα του φασιστοΑμβρόσιου, 

Διαβάστε ποια "βάσιμη είδηση" επικαλέστηκε απευθυνόμενος στο ποίμνιο του η οποία τον οδηγεί στην απόφαση να μην κάνει εμβόλιο κατά της πανδημίας. Ισχυρίστηκε ότι πρέπει να φοβόμαστε "από τον μολισμό που έρχεται μέσα στο σώμα μας όταν περάσει αυτό το υλικό -σ.σ του εμβολίου- που προέρχεται από  σκοτωμένα έμβρυα και εσφαγμένα διότι είναι φόνοι αυτά που γίνονται και στερούνται την ζωή τους εκατομμύρια έμβρυα και αβάπτιστα βεβαίως" 

Δεν συνεχίζουμε γιατί θα αρχίσουμε κα "κατεβάζουμε καντήλια" για τους άθλιους, σκοταδιστές ρασοφόρους με τους οποίους έχουμε μπλέξει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger