Home » , » Τα είδωλα των ανθρωποφάγων.

Τα είδωλα των ανθρωποφάγων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 | 8:35 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Επιστήμονες από όλο τον κόσμο έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην αποικία Ελλάδα.

Ο λόγος είναι πως οι ανθρωποφάγοι κυβερνούν τη χώρα. Ελέω τοκογλύφων φυσικά.

Οι συνήθειες των νεοφιλελέ, των φασιστών, που είναι μερικές από τις φυλές των ανθρωποφάγων, προκαλούν αποτροπιασμό στον πολιτισμένο κόσμο.

Εντούτοις οφείλουμε να μελετήσουμε τις συνήθειες αυτές, κυρίως για να αποφύγουμε να κολλήσουμε κανιβαλισμό, καθώς ειδικοί επισημαίνουν πως ο κανιβαλισμός μεταδίδεται από τα γαλάζια γίδια στον άνθρωπο μέσω του κουτόχορτου.

Κύριος θεός του νεοφιλελέ είναι η τσέπη του, τα λεφτά. Το ευρώ, όπως είναι ένα από τα ονόματα του “χρυσού θεού”, απαιτεί τις περισσότερες ανθρωποθυσίες, κι αν για κάτι διακρίνονται οι νεοφιλελέ είναι για την πίστη τους στο χρήμα.

Γι αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάν, αν κάπου - κάπου παριστάνουν τους Χριστιανούς.

Ένα από τα είδωλα των βολεμένων κηφήνων λέγεται “Harrods” και ακούγεται από τους εργαζόμενους που δουλεύουν για ψίχουλα, ως Χάρος. Εξ ου και το “είδα το Harrods με τα μάτια μου”.

Τα Harrods είναι ένα μέρος στον Παράδεισο Baden – Baden, όπου πάνε μόνο όσοι ξέρουν τένις.

Στο Baden – Baden μπορούν να πάνε όσοι έχουν λεφτά πολυτελή αμάξια, καράβια, βίλες κοκ.

Οι νεοφιλελέ ανθρωποφάγοι πιστεύουν πως θα έχουν την περιούσια, που έκαναν από την εκμετάλλευση ανθρώπων, στην άλλη ζωή. Τους περιμένει μεγάλη απογοήτευση.

Η Πάρνηθα είναι ένα από τα ιερά μέρη των νεοφιλελέ στην Ελλάδα. Συγκεντρώνονται σε ομάδες γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους, που οι ίδιοι βγάζουν για όλους τους άλλους και συνήθως καβαλάνε δίτροχα.

Οι φασίστες ανθρωποφάγοι θεωρούν πως οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ φέρνουν κακοτυχία στους ίδιους. Φαίνεται πως αυτή η άποψη αληθεύει καθώς από μετά από συγκεντρώσεις Κομμουνιστών Αναρχικών Αριστερών κλπ κόβεται η όρεξη του ανθρωποφάγου φασίστα για φόνους.

Φετίχ του νεοφιλελέ αλλά και του φασίστα είναι η στολή του μπάτσου. Χωρίς αυτή δεν μπορούν να διεγερθούν σεξουαλικά. Χωρίς δικτατορία, καταστολή, βία και τρομοκρατία δεν τους σηκώνεται!

Προσεύχονται στον Σόιμπλε και τη Μέρκελ να φέρνει δεινά και καταστροφές στους φτωχούς, ώστε να έχουν πτώματα να φάνε.

Ένα από τα κύρια καθήκοντα του νεοφιλελέ, εκτός από το πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος και τη δικαιολογία φασιστικών εγκλημάτων, είναι το ψέμα. Ένας δεξιός που σέβεται τον κανιβαλισμό του θα πει ψέματα με το που θα μιλήσει.

Σύμφωνα με τα δόγματά τους “Ο χρυσός θεός έδωσε το στόμα για 3 λόγους: Πρώτον για μάσα. Δεύτερον για γλείψιμο πισινών των πιο ισχυρών ανθρωποφάγων και τρίτον για ψέματα”.

Δεν έχει σημασία αν το ψέμα τους είναι τόσο βλακώδες, που δεν το πιστεύει κανείς. Σημασία έχει να πουν την κουταμάρα τους.

Πχ “τα Harrods θα φέρουν δουλειές”! Τα λένε αυτοί που είναι αιτία της πιο μεγάλης ανεργίας στον πλανήτη!

Αύριο είναι μια μέρα εξαιρετικής σημασίας. Δυο ένστολοι φασίστες πριν 12 χρόνια έφαγαν ένα παιδί. Οι ανθρωποφάγοι, οι ναζί με στολές και τα νεοφιλελέ λαμόγια, θέλουν να το ξεχάσουμε, ώστε να φάνε περισσότερους, ανενόχλητοι χωρίς φασαρίες ή διαμαρτυρίες από τα θύματα τους.

Είναι ώρα να τους πονέσουμε άλλη μια φορά. Δεν τους έφτασε η νίλα που έπαθαν στο Εφετείο ή στο Πολυτεχνείο, θέλουν επανάληψη. Χαρά μας να τους δώσουμε ένα ακόμα μάθημα. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger