Home » , , » Κολλημένοι με παρωχημένες αριστερές ιδεοληψίες

Κολλημένοι με παρωχημένες αριστερές ιδεοληψίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 | 12:38 μ.μ.


Δεν πρόκειται να συναντήσετε ούτε έναν απ' όλους αυτούς τους δημοσιολόγους που όλες αυτές τις μέρες ανέβηκαν στα κάγκελα γιατί κάποιοι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι "τόλμησαν" να υπερασπιστούν τον αστικό "νομικό πολιτισμό" που η κυβέρνηση των κουρελιάζει για να εκδηλώσει το ταξικό μίσος της στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα, να γράψει ή να πει λέξη για το καθημερινό έγκλημα που συμβαίνει με ευθύνη της κυβέρνησης και της Ε.Ε με θύματα πρόσφυγες και μετανάστες στον Καρά- Τεπέ της Λέσβου.

Η ανακοίνωση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μετά την παραδοχή του υπουργείου Μετανάστευσης που αναφέρει την παρουσία μόλυβδου στον Καρά Τεπέ πέρασε απαρατήρητη. 

Αλλωστε αυτοί που κινδυνεύουν "από καρδιαγγειακές βλάβες, μειωμένη γονιμότητα, αναπτυξιακές επιδράσεις σε μωρά και παιδιά, βλάβες και καρκίνο", είναι οι κολασμένοι αυτού του κόσμου και όχι οι κυρ Παντελήδες του "εθνικού κορμού".

Εξάλλου στην εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" πρέπει να αποβάλλουμε τις παρωχημένες ιδεοληψίες που έχουμε εμείς οι αριστεροί και να αντιληφθούμε ότι η νέα εποχή απαιτεί την νέα αστυνομοκρατία Χρυσοχουντικής έμπνευσης, και ότι συμβαδίζει με την λεηλασία δημοσίου χρήματος με μεθόδους που διδάσκει η κ. Σοφία Νικολάου

Μόνο κάποιοι "κολλημένοι" μπορούν να ενδιαφέρονται ακόμα που δολοφονούνται κάποιοι πρόσφυγες, και να εξακολουθούν να αντιλαμβάνονται ποιες είναι οι ειδήσεις που πρέπει να μας απασχολούν, όπως μας "διδάσκουν" οι "επιτυχημένοι επαγγελματίες του χώρου", όπως οι κύριοι Μαλέλης και Ευαγγελάτος.     

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger