Home » , » Ποιος νόμος εφαρμόζεται για τον Δ. Κουφοντίνα;

Ποιος νόμος εφαρμόζεται για τον Δ. Κουφοντίνα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 | 4:10 μ.μ.

Εύστοχο το παρακάτω βιντεάκι που μας έστειλε ο σ, Χρήστος Αβραμίδης. Βασίζεται σε δικά του κείμενα, ενώ το μοντάζ είναι του Αλέξανδρου Λιτσαρδάκη και δημοσιεύεται στο info-war.gr.

"Αναρωτιόμαστε παρέα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν δικαιούται άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς ανατρέχουμε στις αποφάσεις της δικαιοσύνης και τις παρεμβάσεις της πρεσβείας των ΗΠΑ, για να καταλήξουμε στο ερώτημα: ποιος νόμος εφαρμόζεται τελικά σ’ αυτήν την υπόθεση;", αναφέρει το κειμενάκι που το συνοδεύει.

Προφανώς το ερώτημα είναι ρητορικό. Για το αστικό κράτος, ανέκαθεν, οι νόμοι καθώς και το Σύνταγμα εφαρμόζονται κατά το δοκούν. Κουρελιάζονται όποτε το θεωρούν σκόπιμο, μια διαπίστωση που ακούσαμε πρόσφατα από ένα άτομο υπεράνω υποψίας -χρημάτισε σε κυβερνητική θέση επί ΠΑΣΟΚ- την καθηγήτρια Εγκληματολογίας Νατάσα Τσουκαλά, κάτι που επανέλαβαν δεκάδες νομικοί και καθηγητές Πανεπιστημίου στην περίπτωση του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα. 

 Αυτές τις ώρες o  Δ.Κ βρίσκεται στα επείγοντα του νοσοκομείου της Λαμίας, συνεχίζει για 18η μέρα την σκληρή απεργία πείνας και αρνείται κάθε ιατρική παρέμβαση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger