Home » » Τα μυστικά του ΕΟΔΥ

Τα μυστικά του ΕΟΔΥ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 | 8:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μπλα μπλα μπλα, τα κρούσματα αυξάνονται κατά παραγγελιά.

Ο Κούλης θέλει να μας κλείσει μέσα για να πλιατσικολογεί και να κάνει τουρισμό ανενόχλητος, αφού, όταν είναι έξω ο κόσμος, τον αποδοκιμάζει και του χαλά την όρεξη. Αν φας το σολομό ή τον αστακό με γιουχαΐσματα, δεν το απολαμβάνεις όπως θα ήθελες.
Τι διάολο επιβαρύνεις τον Προϋπολογισμό, όταν δεν μπορείς να ευχαριστηθείς ένα πάρτι με κορονοϊό; Ξινό του βγήκε το γεύμα στην Ικαρία. Ήταν τόσο «θερμή» η υποδοχή που ο «καταλληλότερος» κάηκε!

Έτσι ο ΕΟΔΥ κάνει περισσότερα τεστ και βρίσκει, όπως είναι φυσικό, περισσότερα κρούσματα. 1526 τα σημερινά για να τρομάξουμε. Οι θάνατοι ξεπέρασαν τις 6.000 (6.017), αλλά, όσοι πέθαναν από την πολιτική της ΝΔ, δεν πιάνονται. «Θα αναστηθούν στη Β’ Παρουσία». Παπάδες, είστε όλοι μασκαράδες.

«Δηλαδή δεν υπάρχουν κρούσματα;» Βεβαίως υπάρχουν, τόσα όμως (και περισσότερα) ήταν όταν μας έλεγαν πως τάχα είχαμε 400 ή 500 αλλά δεν έκαναν τεστ. Το μυστικό όμως είναι άλλο γιατί αυτό με τα τεστ το μάθαμε όλοι αφού το αποδείξαμε μαθηματικά, με τους αριθμούς μάλιστα που οι ίδιοι έδωσαν. Όποιοι αμφιβάλουν ας δουν τα ημερήσια τεστ με τον αριθμό των κρουσμάτων και θα δουν πως είναι μεγέθη ανάλογα.

Με τον ίδιο τρόπο θα αποδείξουμε πως ο ιός μεταδίδεται από τα Σχολεία τα οποία άνοιξε η ΝΔ και συνεχίζει να έχει ανοικτά. Πάλι χρησιμοποιώντας τα ίδια τα νούμερα του ΕΟΔΥ για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση από κομματόσκυλα και γαλάζια γίδια. «Γαβ» για στελέχη και «μπε» για τους οπαδούς της Νέας Δικτατορίας.  (Τα κλείνει σήμερα με το διάγγελμα του Κούλη)

Λοιπόν… ημερήσια έκθεση ΕΟΔΥ 9/2/2021 δίνουμε και το σύνδεσμο μην πουν πως είμαστε του ΣΥΡΙΖΑ και παρεξηγηθούμε.

«Πίνακας 1: Ηλικιακή κατανομή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19»

0 - 17 ετών 10.669 ποσοστό 6,6%. Λογικό να είναι μικρό το ποσοστό, αφού τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν βαριά. Συνήθως έτσι; Δεν είναι 100% σίγουρο πως ένα παιδί δεν θα χρειαστεί ΜΕΘ, όπως δεν είναι 100% σίγουρο πως ένας ηλικιωμένος με υποκείμενα νοσήματα θα μας αφήσει χρόνους από κορονοϊό. Μιλάμε πάντα για στατιστικά.

Πόσα όμως κρούσματα και τι ποσοστό είχαμε όταν άνοιξαν τα σχολεία;

ΕΟΔΥ πριν ένα περίπου μήνα. 11 Γενάρη: Κρούσματα 444…

Στον ίδιο πίνακα 

0 - 17 ετών 8.498 ποσοστό 6%. Τι σημαίνει αυτό; Πως σε ένα μήνα παρουσίασαν συμπτώματα του τουλάχιστο 2.171 μαθητές (υπενθυμίζουμε πως τα παιδιά είναι συνήθως ασυμπτωματικά) ενώ το ποσοστό αυξήθηκε από 6 σε 6,6%, με αύξηση 344% (!) των ημερήσιων κρουσμάτων, αφού οι μαθητές γύρισαν σπίτι και κόλλησαν τους υπόλοιπους! Πραγματική αύξηση 26% όχι 10%. Το 10% είναι αύξηση του ποσοστού που επιβεβαιώνει το ρόλο των σχολείων στη μετάδοση του ιού.

Να μας πει τι λοιπόν ο Κούλης στο διάγγελμα; Να μείνουμε μέσα ενώ τα παιδιά θα κολλάνε στις αίθουσες κλουβιά;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger