Home » , » Ο απίθανος Κικίλιας και η ανεκδιήγητη Κεραμέως (Βίντεο)

Ο απίθανος Κικίλιας και η ανεκδιήγητη Κεραμέως (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 | 7:04 μ.μ.



Αν δεν ήταν τόσο εγκληματικά ανεύθυνος ο κυβερνητικός θίασος, θα λέγαμε ότι η απόδοση του είναι η ιδανική περίπτωση για να εμπνεύσει σεναριογράφους θεατρικών κωμικών παραστάσεων. Το ότι όπως η αποφάσεις του καθορίζουν την ζωή μας θα θα μπορούσαν να προκαλέσουν τραγικά αποτελέσματα είναι κάτι που σου στερεί τα περιθώρια να τον αντιμετωπίσεις μόνο διακωμωδώντας τον.  

Εδώ έχουμε υπουργούς να αυτοσχεδιάζουν, να μην έχουν γνώση της στοιχειώδους πραγματικότητας, να λειτουργούν εντελώς αυθαίρετα και ανεύθυνα. 

Ενα σημερινό παράδειγμα. Παρουσιάζεται το πρωί  σε τηλεοπτικό σταθμό ο Βασίλης Κικίλιας και μας λέει ότι τα πολύ ανησυχητικά στοιχεία, ειδικά στην Αττική για την πορεία της πανδημίας οδηγούν αναγκαστικά στην λήψη νέων περιοριστικών μέτρων. Σε λίγο παρουσιάζονται αρκετά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσιάζονται οργισμένοι γιατί ο υπουργός Υγείας έκανε αυτή την δήλωση χωρίς να έχει προηγηθεί καμιά διαβούλευση αιφνιδιάζοντας τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες  ετοιμαζόταν να εξαγγείλει χαλάρωση μέτρων.

Πάντα κατά τις ίδιες πηγές, με εντολή Μητσοτάκη ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης είχε τηλεφωνική επαφή με τον Κικίλια κατά την οποία του έκφρασε την δυσαρέσκεια του Μαξίμου γι' αυτή την πρωτοβουλία του, με τον υπουργό Υγείας να του αντιτείνει ότι είναι ο υπεύθυνος για την αντιμετώπιση της Πανδημίας. Μπάχαλο δηλαδή.

Η περίπτωση της ανεκδιήγητης Κεραμέως είναι ακόμα πιο ενδεικτική. Δηλώνει ότι το άνοιγμα των σχολείων δεν είχε επιπτώσεις στην αύξηση κρουσμάτων του κορονοϊού, κάτι που το διαψεύδει επίσημα ο ίδιος ο ΕΟΔΥ.

Γι' αυτό και την πήραν στο δούλεμα οι χρήστες διαδικτύου, όπως παρακολουθούμε και στο παρακάτω βιντεάκι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger