Home » , » Ανάθεμα το «γιατρό»!

Ανάθεμα το «γιατρό»!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 | 8:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν πρόκειται περί επιστήμονα, καλοί μου αναγνώστες, μην ταράζεστε. Πρόκειται για μαλάκα. Γιατί το «κομπογιαννίτης» είναι λίγο να περιγράψει τον εγκληματία που μπερδεύει τη θρησκεία με την επιστήμη.

Υπάρχουν βέβαια και χειρότερα στις μέρες μας. Να μπερδεύουν και την πολιτική μαζί με την θρησκεία και την ιατρική. Θύελλα στον εγκέφαλο δηλαδή.

8 Φλεβάρη 1692: «Ένας γιατρός στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης αποφαίνεται ότι τρία κορίτσια έχουν κυριευτεί από το Σατανά. Η διαπίστωση αυτή θα οδηγήσει αργότερα στο Κυνήγι Μαγισσών του Σάλεμ, όπως θα μείνει στην ιστορία». (www.sansimera.gr)

2 θεούσες το 1692 στο Σάλεμ παρουσίασαν περίεργη συμπεριφορά. Μιλούσαν παράξενα, κρύβονταν κάτω από πράγματα και σέρνονταν στο πάτωμα. Κανείς γιατρός δεν έβγαζε άκρη, καθώς τότε δεν ήταν ψυχίατροι να πουν πως έφταιγε η καταπίεση και η έλλειψη σεξ!

Ένας γιατρός λοιπόν είπε αυτό που ήθελε να ακούσει ο παπάς. Πως δεν έφταιγε το Περιβάλλον, αλλά ο Σατανάς! Έτσι ο πάτερ Σάμιουελ (πατέρας της μιας και κηδεμόνας της άλλης) άρχισαν να πιέζει τα δύο κορίτσια - και άλλα παιδιά που αργότερα παρουσίασαν παρόμοια συμπεριφορά να πουν ποιοι τα οδήγησαν στο Διάολο!

Γιατί τα δικά τους παιδιά ήταν «βύσματα» και δεν έφταιγαν. Βρήκαν λοιπόν μια σκλάβα, μια χήρα και μια ζητιάνα, μια χαρά δηλαδή εξιλαστήρια θύματα! Οι τρεις αυτές γυναίκες κατηγορήθηκαν για μαγεία και την 1η Μαρτίου οδηγήθηκαν στη φυλακή. Επειδή κατηγορηθήκαν πολλές άλλες, όλες φτωχές κι αδύναμες, άρχισαν οι εκτελέσεις.

«Με συνοπτικές διαδικασίες, όλοι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε θάνατο. Μόνο όσοι παραδέχτηκαν την ενοχή τους και κατέδωσαν άλλους, γλίτωσαν την εκτέλεση. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού απαγχονίστηκαν συνολικά 19 άτομα, μεταξύ των οποίων ένας σεβαστός υπουργός κι ένας πρώην αστυνομικός που αρνήθηκε να συνεχίσει τις συλλήψεις υποτιθέμενων μαγισσών. Από αυτούς, μόνον οι έξι ήταν άνδρες».

Οι δίκες μαγισσών είχαν σημαντικές. Οι άνθρωποι φοβήθηκαν μην κατηγορηθούν άδικα και την κοπάνησαν εγκαταλείποντας τα πάντα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή.

Ξέρετε πότε σταμάτησαν; Η εγκυκλοπαίδεια λέει «Κάποια στιγμή, η κοινότητα άρχισε να αμφιβάλει για την εγκυρότητα και την αλήθεια των λεγομένων των κοριτσιών, καθώς σε κάποιο σημείο έφτασαν να καταγγείλουν και κάποιους δικαστές, κάτι που επέφερε μεγάλη αμφισβήτηση και αμφιβολίες, καθώς κυριαρχούσε η πεποίθηση ότι οι δικαστές προστατεύονταν από τον ίδιο το Θεό»!

Μόλις λοιπόν άρχισαν να λένε για δικαστές είπαν «οι νεαρές λένε κουταμάρες»! Στο μεταξύ όμως ξέκαναν 15 κοπέλες, επειδή τις ζήλευαν ή απλά δεν τις γούσταραν, γιατί ήταν φτωχές! Αυτοί είναι οι «χριστιανοί», οι «νοικοκυραίοι»!

Σήμερα η «ΔΑΠ λοιμωξιολόγων» δίνει πάλι αφορμή να αρχίσει κυνήγι μαγισσών. Πως τάχα φταίνε οι εργαζόμενοι που θα βγουν μετά τις 6 το ΣΚ, κι όχι οι εγκληματίες της κυβέρνησης. Επειδή πιστεύουμε πως είναι και από την έλλειψη σεξ, τους λέμε μην ανησυχούν, θα τους πηδήξει τελικά ο κόσμος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger