Home » , » Παρουσιάστηκε και ο χουντικός ασπάλακας Μαστοράκης στην συγχορδία εμετικής προπαγάνδας

Παρουσιάστηκε και ο χουντικός ασπάλακας Μαστοράκης στην συγχορδία εμετικής προπαγάνδας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 | 8:02 μ.μ.


Είναι εντυπωσιακό τι πόσο υποτιμούν την νοημοσύνη αυτών στους οποίους απευθύνονται κάποιοι πολιτικάντηδες και δημοσιολόγοι. 
Οταν έχουν κυκλοφορήσει  δεκάδες βίντεο που μας δείχνουν τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο πρωθυπουργός και η κουστωδία του στην Ικαρία, όταν τα συγκεκριμένα γεγονότα θεωρήθηκαν άξια αναφοράς και από μεγάλα ξένα ΜΜΕ, το να ακούς τον υπουργό Εσωτερικών να σου λέει "αναπόφευκτα υπάρχουν εκδηλώσεις αγάπης προς τον πρωθυπουργό" δεν αναρωτιέσαι τι πίνει ο άνθρωπος και δεν μας δίνει;

Το πώς σχολίασαν το θέμα κάποιοι τηλεοπτικοί δίαυλοι -οι περισσότεροι το αποσιώπησαν- δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα πέρα απ' τον καυστικό σχόλιο που Θανάση Καμπαγιάννη που παρακολουθούμε στην διπλανή εικόνα.

Μέχρι ο χουντικός ασπάλακας ο Νίκος Μαστοράκης βγήκε από την τρύπα του για να μας γράψει:  "Γνωμη μου ειναι οτι, ναι, σφαλμα που ο Κυριακος δεχτηκε να παει στο γευμα της βεραντας, αλλα αυτο το σφαλμα ειναι ενα απλο faux pas μπροστα στο Κουκουε, τον Συριζα και τους παρατρεχαμενους οταν εκεινοι κατεβαζαν χιλιαδες κομματοσκυλα σε "διαδηλωσεις" και πιανονταν στα χερια με την αστυνομια".

Και με την ευκαιρία να προσθέσουμε και κάτι άλλο.  
"Ο Ν. Μαστοράκης δεν είναι χθεσινός στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας. Σαν ένθερμος υποστηριχτής της Απριλιανής χούντας -κάποιοι αναφέρουν ότι είχε ιδιαίτερες σχέσεις με την γυναίκα του Γ. Παπαδόπουλου- παριστάνει τον δημοσιογράφο και ταυτόχρονα θησαυρίζει κάνοντας μια σειρά μπίζνες έχοντας την αβάντα του δικτατορικού καθεστώτος", γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Αυτό, λοιπόν, το κοινωνικό παράσιτο και μετά τα όσα ανατριχιαστικά έχουν αποκαλυφθεί για τον διεστραμμένο εγκληματία πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης (σήμερα κατατέθηκε η πρώτη μήνυση εναντίον του για αποπλάνηση και βιασμού 15χρονου)  θεώρησε αναγκαίο να βγει και να τον υπερασπιστεί. τον βιαστή. 

Αυτό που για μας είναι το πιο απίστευτο είναι ότι παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο γυναίκα δημοσιογράφος, αρθρογράφος της athensvoice και θεατρική συγγραφέας, ονόματι  Ρούλα Γεωργακοπούλου η οποία μετά την παραίτηση του Λιγνάδη είδε "τον Δεύτερο Θάνατο της Ελένης Παπαδάκη. Την αίθουσα που της αφιέρωσε ο Λιγνάδης κι έκτοτε αφηνίασαν τα δισέγγονα της ΟΠΛΑ". Τώρα που κολλάει η Οργάνωση Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών με τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείτε ο Λιγνάδης μόνο η ίδια ξέρει.  

Υ.Γ Να θυμίσουμε ότι μια απ' τις πρώτες ενέργειες, σαν καλλιτεχνικού διευθυντή του αντικομμουνιστή Λιγνάδη ήταν να "τιμήσει" την Ελένη Παπαδάκη μετονομάζοντας το ισόγειο του «Ρεξ» σε Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger