Home » , » Καιρός να αποβάλουμε τις παρωχημένες αριστερές ιδεοληψίες

Καιρός να αποβάλουμε τις παρωχημένες αριστερές ιδεοληψίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 | 5:47 μ.μ.

➤ Η υπέρκομψη -με την μόνη "θεσμική" ιδιότητα που έχει είναι της συζύγου του νέου Μωυσή- δεν αφήνει  ούτε μέρα που να μην μας εκδηλώνει την  προκλητικότητα και αναίδεια της. (Ηταν λανθασμένη η πληροφορία που έγραψε πριν ο Κώστας Βαξεβάνης πριν στο διαδίκτυο για σημερινό ταξίδι της Μαρέβα στην Αίγυπτο, την οποία ανακυκλώσαμε)

➤ Ο "καταλληλότερος" κάνει τις τσάρκες και τα τσιμπούσια του στα νησιά, με την μόνη παρασπονδία ότι κάποιες φορές δεν κατόρθωσαν να τον "προστατέψουν" αποτελεσματικά, οι "υπεύθυνοι", όπως μας είπε η πρωθυπουργική αδελφή Ντόρα.

Ταυτόχρονα όλοι μαζί ζούμε τα χρόνια της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας".

➤ Οποιος δεν το αντιλαμβάνεται παρακαλείται να προσφύγει για ενημέρωση στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, αν και εμείς θα του συνιστούσαμε να επιλέξει για την πληρέστερη πληροφόρησή του, την εγκυρότητα της δημοσιογραφία που προσφέρει ο κ. Νίκος Μάνεσης.
     
➤ Τώρα εσύ, "θύμα και ψώνιο", -κι εμείς μαζί- αν είμαστε σε καραντίνα, γιατί έτσι διατάζει ο Λουδοβίκος δεν πειράζει. Αρκεί που περνάει αυτός καλά και η Αντουαννέτα. 
Πρέπει κάποια στιγμή να αποβάλουμε τις παρωχημένες αριστερές ιδεοληψίες και να αντιληφθούμε τις "μεγάλες" εποχές που προβάλλουν μπροστά μας, αφού με δική μας επιλογή αναθέσαμε την διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια των δεξιών "αρίστων"   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger