Home » , , » Εξόργισε τους χρήστες του twitter η απάνθρωπη κυνική τοποθέτηση του Γ. Παπαχρήστου για τα θύματα παρενόχλησης σε εργασιακούς χώρους (Βίντεο)

Εξόργισε τους χρήστες του twitter η απάνθρωπη κυνική τοποθέτηση του Γ. Παπαχρήστου για τα θύματα παρενόχλησης σε εργασιακούς χώρους (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 | 8:22 μ.μ.

Πριν λίγο καιρό και με άλλη αφορμή σύντροφος έγραφε στο μπλοκ μας αναλυτικά για το ποιόν του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου. Σήμερα ο "έγκριτος" δημοσιολόγος αυτός έγραψε άλλη μια "λαμπρή" σελίδα στο βιογραφικό του. Κι αυτή ξεχειλίζει από απανθρωπιά, κυνισμό, φασισμό στην τελική ανάλυση. 

Και ευτυχώς που υπάρχουν οι χρήστες του twitter -τοποθετήσεις τους παρακολουθούμε παρακάτω- που διατυπώνουν εκτιμήσεις με ένα λεξιλόγιο που εμείς δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Εναυσμα γ' αυτό η απόψεις που διατύπωσε ο δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία ημερήσιας εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ",  όταν βρέθηκε καλεσμένος σε πάνελ τηλεοπτικής πρωινής εκπομπής. 

Το θέμα αφορούσε όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τα θύματα παρενόχλησης, λεκτικής ή σωματικής βίας σε χώρους εργασίας. Τα όσα ακούσαμε να λέει ο Γιώργος Παπαχρήστος είναι εξοργιστικά. Και απ' αυτή την άποψη δεν μπορείς να στιλιτεύσης τους χρήστες του διαδικτύου που δεν αντέδρασαν πάντα με κόσμιο τρόπο μπροστά σε μια τέτοια απίστευτη πρόκληση. 

 Συγκεκριμένα, απαντώντας στα όσα έχουν αποκαλυφθεί για περιστατικά λεκτικής βίας και καταπίεσης στο δημοσιογραφικό χώρο, "ανακάλυψε" το δίλλημα που υπάρχει στα θύματα: «Υπάρχουν δύο επιλογές. Η μία επιλογή είναι ή κάθεσαι, υπομένεις και γίνεσαι καλύτερος, ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό ή σηκώνεσαι και φεύγεις και κάνεις ένα άλλο επάγγελμα ... 'Η κάθεσαι και υπομένεις ή φεύγεις. Τελείωσε ....Τι είναι; η δημοσιογραφία είναι χώρος παρθένων;!».

Ας ακούσουμε ολοκληρωμένη την τοποθέτηση του δημοσιογράφου:  


Και εδώ αντί για δικό μας σχολιασμό, καλύτερα να παραθέσουμε κάποια σχετικά τουιταρίσματα από τα εκατοντάδες που υπάρχουν:

















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger