Home » , » Προσεγγίσεις ....

Προσεγγίσεις ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 | 9:15 μ.μ.

Είχαν προηγηθεί δεκάδες περιστατικά αστυνομικής βίας, με συγκλονιστικές μαρτυρίες τυχαίων πολιτών που βίωσαν απίστευτες πληγές στην ψυχή και στο κορμί τους από τους ένστολους πραιτοριανούς του συστήματος. Ποτέ το Μητσοτάκης δεν θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει την παραμικρή σχετική δήλωση. Σήμερα που φέρετε ότι τραυματίστηκε ένας μπάτσος θεώρησε ότι έπρεπε να εμφανιστεί στα κανάλια για να μας ζητήσει "αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία".

Στην φωτογραφία είναι η τοποθέτηση ενός χρήστη του διαδικτύου, ο οποίος εκτιμάει τι ήταν αυτό που πυροδότησε τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την άκρατη μπατσάδικη βία που προηγήθηκε στην Νέα Σμύρνη.

Παρακάτω η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ (δικές μας είναι οι υπογραμμίσεις),
Την παραθέτουμε αυτούσια και τα σχόλια δικά σας.

 «Η μεγαλειώδης συγκέντρωση σωματείων, συλλόγων εργαζομένων, μαζικών φορέων, αλλά και χιλιάδων κατοίκων σήμερα στη Νέα Σμύρνη ενάντια στην απρόκλητη αστυνομική βία δεν αμαυρώνεται από τα επεισόδια που έστησαν κυβέρνηση, άλλοι ύποπτοι μηχανισμοί με τη συνδρομή κάποιων προβοκατόρικων στοιχείων, ενάντια στη μεγάλη κινητοποίηση του λαού της Αθήνας.

Ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού και όσα εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Σμύρνη σε καμιά περίπτωση δεν αθωώνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις ευθύνες που έχει για το κλίμα αστυνομοκρατίας που συνεχίζει να επιβάλλει».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger