Home » » Μολότοφ σε πλαστικό μπουκάλι;

Μολότοφ σε πλαστικό μπουκάλι;

Από giorgis , Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 | 9:56 μ.μ.

Του Γ. Γ

 Η φωτογραφία είναι απ' την ιστοσελίδα του "Πρώτου Θέματος" και η λεζάντα που την συνοδεύει αναφέρει:  "Νωρίτερα,  σε ελέγχους που έγιναν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τσάντες γεμάτες μολότοφ και άλλους εύφλεκτους μηχανισμούς".

Τι διάολο τόσο πίσω έχω μείνει; Βρήκαν οι μπάτσοι μολότοφ σε πλαστικό μπουκάλι;   

Επειδή, έχω κάποιες δεκαετίες να νταλαβεριστώ ... με μολότοφ, τώρα κυκλοφορούν και σε ... πλαστική συσκευασία;  

Ρε τι μαθαίνει κανένας!!!!  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

10 Μαρτίου 2021 στις 12:48 μ.μ.

Θαυμα, θαυμα!!! Νεο ειδος πλαστικου που αντεχει στην βενζινη και το πετρελαιο. Αντιοικολογικο, τελειως. Μπραβο και στην παντος ειδους "αριστερα", ενωμενη ή διασπασμενη, που εφερε και καταφερνει να διατηρει αυτους τους πανηλιθιοτς και αχρηστους φασιστοφιλελεδες στην "εξουσια". Εχει ξεπεραστει απο την ιστορια και την κοινωνια. Οταν γινει κατανοητο, ισως αρχισουν διεργασιες λαικες, χωρις τα γνωστα καπελα και ηγεμονισμους. Ναι στην βια, κοντρα στην βια της εξουσιας...απ΄οπου κι αν προερχεται!!!

10 Μαρτίου 2021 στις 7:58 μ.μ.

Μπορει να είναι φυτευτές όμως οι γηπεδικοι πιτσιρικαδες ετσι τις φτιαχνουν.Δενουν καπνογονο διπλα με μονωτικη ταινία...

11 Μαρτίου 2021 στις 3:15 π.μ.

παραφράζοντας το its the economy stupid... its science stupid

«μολότοφ κόμπρα» Ιταλικη εφευρεση. Μια βόμβα φτιαγμένη από φθηνά υλικά αλλά με τρόπο ώστε να προκαλεί μεγάλη ζημιά. Στην απλή της μορφή αποτελείται από πλαστικό μπουκάλι των 500 ή 750 ml, το οποίο περιέχει υγρή αμμωνία, λίγη ποσότητα βενζίνης και μικρά κομμάτια φελιζόλ.
Γύρω από το μπουκάλι τοποθετούνται κροτίδες, και μία από αυτές έχει προσαρμοσμένο φιτίλι ή ένα βαρελότο. Ο χρήστης της βόμβας βάζει φωτιά στο φιτίλι, με αποτέλεσμα η μολότοφ να σκάει είτε στον αέρα είτε στο οδόστρωμα.
Το σύννεφο φωτιάς που δημιουργείται προκαλεί εγκαύματα σε όποιον είναι κοντά, συνήθως δηλαδή στους αστυνομικούς, καθώς πολλές φορές τα εύφλεκτα υλικά κολλάνε στα ρούχα ή στο πρόσωπο.
Στην πιο δολοφονική εκδοχή αυτής της μολότοφ, οι μπαχαλάκηδες τοποθετούν μέσα στη μολότοφ σκάγια, βίδες ή άλλα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία τη στιγμή της έκρηξης εκτοξεύονται σε ακτίνα ακόμα και 30 μέτρων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger