Home » , » Και κοριός και ψεύτης.

Και κοριός και ψεύτης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 | 12:45 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μια ερώτηση στους πράκτορες 000: Που ήταν ο κοριός που λέτε πως δήθεν έχετε συνομιλίες εκείνων που έδειραν τον μπάτσο; Εκτός αν μας λέτε πως όλοι οι μπάτσοι έχουν κοριούς κάπου. Κι αν είναι έτσι, να βγάλετε και τις συνομιλίες των μπάτσων που ρήμαξαν τον κόσμο στο ξύλο.
Και παρασιτεί λοιπόν ο κοριός και ψεύδεται. Κάτι σαν τις πλαστικές μολότοφ. Κι αν κάνουμε επεξεργασία του ήχου μπορεί να φανεί η σκηνοθεσία, πως κάποιοι πάνε σώνει και καλά να φορτώσουν άσχετους με εγκλήματα. Γιατί η επεξεργασία ήχου, όπως και εικόνας μπορεί να ξεγελάσει. Από τότε που είδα το Σημίτη χωρίς ελιές, δεν πιστεύω τίποτα.

Το παραμύθι λέει πως «η αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε το τηλέφωνο ενός από τους δύο συλληφθέντες και μάλιστα από τον περασμένο Ιανουάριο μετά από εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας». Α ναι; Τότε γιατί δεν τους έπιασαν και περίμεναν να περάσει το αυτόφωρο; Και γιατί έπιασαν άλλους που τελικά τους άφησαν μόλις επιβεβαιώθηκε το άλλοθι που είχαν; Ολοφάνερα στήνεται σκηνικό. Λείπει όμως ο παιδεραστής σκηνοθέτης και τα έχουν κάνει μαντάρα.

Και ποιοι τα λένε αυτά; Το Πρώτο Ψέμα, ο Κουμπάρος, και ο Αφραγκούζος. Τους μάρτυρες του Noor1 τους βρήκε ο κοριός; Ή δεν είναι αδιάβροχος; Οι βαλίτσες του μακαρίτη του Θέμου με τα εκατομμύρια ξέρουν που είναι; Αμ κάτι βρομοδουλειές του άφραγκου; Πάντως σιγουρευτήκαμε. Για να το λένε αυτοί, παραμύθι είναι.

Το μυστικό είναι πως αυτός που πάνε να του φορτώσουν όλο τον Ποινικό Κώδικα είναι Αναρχικός και του την είχαν φυλαγμένη. Όπου δουν Αναρχικό, φτιάχνουν και μια ιστορία. Θα έβαζαν κι εξωγήινους μέσα, αλλά σκέφτηκαν πως ήταν υπερβολικό. Μα γιατί; Πείτε πως το μπάτσο τον πάτησε ο Γκοτζίλα σε συνεργασία με Αναρχικούς και χούλιγκαν που θέλουν να έρθει στη Γη ο Θάνος! Ότι πρέπει για ταινία. Δεν θα τους πιστεύει κανείς; Γιατί τώρα τους πιστεύει; Μόνο οι βλάκες με περικεφαλαίες από συλλαλητήρια για τη Μακονία.

Γεια σας πράκτορες, γεια σας καρπαζοεισπράκτορες! Να χαρώ εγώ James Bond…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger