Home » , » Πολλά ερωτηματικά μετά το θανατηφόρο ατύχημα που προκάλεσε το αστυνομικό όχημα στο οποίο επέβαινε η φρουρά της Ντόρας Μπακογιάννη

Πολλά ερωτηματικά μετά το θανατηφόρο ατύχημα που προκάλεσε το αστυνομικό όχημα στο οποίο επέβαινε η φρουρά της Ντόρας Μπακογιάννη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 | 1:46 π.μ.


Η είδηση μας λέει ότι χτες υπηρεσιακό όχημα της ελληνικής αστυνομίας στο οποίο επέβαιναν μπάτσοι που έχουν διατεθεί για την φρούρηση της Ντόρας Μπακογιάννη παραβίασε την προτεραιότητα και προκάλεσε θανατηφόρο ατύχημα με θύμα ένα παιδί 23 χρονών. 

Φυσικά και δεν έχει καμιά ευθύνη η αδελφή του πρωθυπουργού για το τροχαίο ατύχημα που επέφερε τον θάνατο του παλικαριού. Ομως προκύπτουν κάποια ερωτήματα.
Ολος ο χώρος γύρω από την βουλή είναι γεμάτος από κάμερες. Πώς και δεν υπήρξε στην δημοσιότητα ένα βίντεο κατά την στιγμή του ατυχήματος, ώστε κατά την στιγμή της απόδοσης ευθυνών γι' αυτό το τροχαίο να είναι γνωστές οι ακριβείς συνθήκες που έγινε; 

Και τα ερωτηματικά που δημιουργούνται για όποιον παρακολουθήσει το παρακάτω βίντεο και διαβάσει το διπλανό τουιτάρισμα είναι αρκετά.
Και δεν εστιάζονται μόνο στο γεγονός ότι ακόμα -σύμφωνα με δημοσιεύματα- ο μπάτσος που προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα δεν έχει ταυτοποιηθεί για να δώσει κατάθεση! (Δεν ακούγεται απίστευτο, αν είναι αληθινές αυτές οι πληροφορίες;).
Ούτε και στο ότι, η τόσο ενεργή στον λογαριασμό της στο twitter Ντόρα Μπακογιάννη, δεν έκανε την παραμικρή τοποθέτηση.
Ισως το πιο εξωφρενικό απ' όλα είναι ο τρόπος που φέρονται σε αυτόπτες μάρτυρες του θλιβερού γεγονότος, συνάδελφοι του μπάτσου, που το προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα!   

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εμείς εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στους οικείους του παιδιού που τόσο άδικα έχασε την ζωή του.  
 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

14 Μαρτίου 2021 στις 3:37 π.μ.

Οι ναζί της ΝΔ είναι σκουλήκια. Τα τρολλ της την έπεσαν σε μια κοπέλα που έγραψε τη θλιβερή είδηση. Συλλυπητήρια για το θάνατο του παιδιού.

14 Μαρτίου 2021 στις 8:11 π.μ.

Λύπη και οργή. Καλή δύναμη στον Γολγοθά των γονέων του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger