Home » , » Εδώ δολοφονούν και βιάζουν, στο ψέμα θα κολλήσουν;

Εδώ δολοφονούν και βιάζουν, στο ψέμα θα κολλήσουν;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 | 5:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι γαλάζιοι ναζί λένε ψέματα για τη Ν. Σμύρνη. Η συκοφαντία είναι πως τάχα «αυξήθηκαν τα κρούσματα από τις πορείες» που έκαναν οι κάτοικοι κατά της κτηνωδίας των μπάτσων. Όμως το ψέμα είναι τόσο φανερό και τόσο γελοίο που καταρρέει αμέσως.

«Ο δήμος Νέας Σμύρνης, επικαλούμενος τα στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας, επισημαίνει ότι τα κρούσματα στην πόλη ήταν 138 την περασμένη εβδομάδα, ενώ σήμερα εκτοξεύτηκαν στα 176». Στην Καρδίτσα, που τα ημερήσια κρούσματα από 10 μέσα σε μια βδομάδα πήγαν στα 29, δεν εκτοξεύτηκαν; Στο Κιλκίς διπλασιάστηκαν σε 7 μέρες αλλά δεν τρέχει τίποτα, δεν έγινε η πορεία εκεί.

Γιατί δεν παρουσιάζει τα ημερήσια κρούσματα αλλά δίνει συνολικό αριθμό ασθενών; Και πως είναι σίγουρος πως αυτοί που αρρώστησαν κόλλησαν στην πορεία; Έκαναν τεστ πριν και μετά; Το είδαν στο φάκελο του ασθενούς;

1) Η συγκέντρωση έγινε στις 9 του Μάρτη. +14 μέρες (συνήθως η επώαση του ιού είναι 5 μέρες), αν ίσχυε, θα το έλεγαν την προηγούμενη εβδομάδα, στις 23! Και μάλιστα συγχρονισμένοι όλοι οι βόθροι. Και μόνο από αυτό φαίνεται η απάτη. Μόλις σταμάτησαν οι πορείες αυξηθήκαν τα κρούσματα! Αυτό μας λέει!

2) Στις 9 του Μάρτη είχαμε 3.215 ημερήσια κρούσματα. Σήμερα έχουμε 1.724. Άρα οι πορείες ωφέλησαν.

Ειδικά στην περιφερειακή ενότητα Νοτίου τομέα Αθηνών, που αν δεν κάνω λάθος υπάγεται η Ν. Σμύρνη, έχουμε πτώση από 145 σε 102 κρούσματα ημερησίως, ενώ σε άλλες περιοχές, που σίγουρα δεν έγιναν μεγάλες κινητοποιήσεις, είχαμε σταθερό αριθμό (πχ Αργολίδα, Χανιά κα) ή ακόμα και αύξηση κρουσμάτων. πχ Μύκονος!

3) Κολλάει στα Σχολεία. Από 11 Γενάρη που άνοιξαν, το ποσοστό με covid – 19 στις ηλικίες 0 - 17 ετών αυξήθηκε από 6% σε 7,3% με υπερδιπλασιασμό των αρρώστων παιδιών. Δώσαμε τα στοιχεία. Μόλις όμως έκλεισαν τα δημοτικά, το ποσοστό έμεινε σταθερό με προοπτικές μείωσης, ενώ μειώνονται και τα ημερήσια κρούσματα, αν και το σύνολο πάντοτε αυξάνει, αφού προστίθενται τα νέα περιστατικά. Κατάλαβες δήμαρχε; Το σύνολο των ασθενών πάντα αυξάνει με κάθε νέο κρούσμα. Από το κλείσιμο των δημοτικών, μειώνονται τα ημερήσια κρούσματα, ούτε από πρόστιμα, ούτε από φυλακίσεις.

4) Σε μια βδομάδα (22-29 Μαρτίου) τα κρούσματα αυξήθηκαν από 238.830 σε 255.755 δηλαδή 16.925 παρά την πτώση των ημερησίων κρουσμάτων. Έστω κι αν δεχτούμε πως τα 38 (176 - 138) είναι από τη πορεία, που σε καμία περίπτωση δεν είναι, τα άλλα 16.887 της εβδομάδας και συνολικά 255.717, είναι από την πολιτική των δεξιών ανθρωποφάγων. Που όλως όλοι οι άνθρωποι αυτοί είναι θύματα του φονιά Μητσοτάκη. Πλην ρουφιάνων, φερέφωνων και άλλων φασιστών κηφήνων που κόλλησαν από πρωκτολειχία.

Ένοχος ένοχο ου ποιεί. Φωνάζουν οι δολοφόνοι της ΝΔ, οι εγκληματίες που κατέστρεψαν το ΕΣΥ, για μας, που αγωνιζόμαστε ακριβώς για Δημόσια Υγεία!

Αυτοί που ήθελαν να ανατινάξουν τα Νοσοκομεία, που θεωρούσαν περιττές τις ΜΕΘ που περιμένουν να περάσει η πανδημία για να απολύσουν τους γιατρούς!

Δε θα περάσει ο φασισμός, ούτε τα ψέματα τους. Εμείς που πάμε στις πορείες, δεν κολλήσαμε. Κάποιοι ρουφιάνοι όμως κόλλησαν. Να προσέχουν που βάζουν τη γλώσσα τους.

Τα ψέματα θα παίρνουν άμεση απάντηση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger