Home » , , , » Ρόμπα πάλι μπάτσοι, δικαστές και ο ... Πρετεντεράκος

Ρόμπα πάλι μπάτσοι, δικαστές και ο ... Πρετεντεράκος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 | 5:21 μ.μ.

Δεν είναι απλώς "ισχυρό πλήγμα στην έρευνα της ΕΛΑΣ και των δικαστικών αρχών", όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας in.gr, η αποκάλυψη που έρχεται σήμερα στην δημοσιότητα.
Σύμφωνα μ' αυτή, μια κατάθεση (την οποία έχει αναιρέσει τέσσερις φορές) ενός φαρσέρ είναι ικανό στοιχείο να σε κρατάει στην φυλακή, παρ' όλο την πληθώρα στοιχείων που υπάρχουν και αποδεικνύουν την αθωότητά σου.

 Αναφερόμαστε στην περίπτωση του "αρχηγού των ανταρτών", στα πρόσφατα γεγονότα της Νέας Σμύρνης τα οποία  "παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή ενός αστυνομικού", όπως έγραφε ο αρθρογράφος του ίδιου ιστότοπου Πρετεντεράκος. 

Αφού είχε εντοπίσει, λοιπόν, ο γραφιάς του συγκροτήματος των ΜΜΕ, του Μαρινάκη, τον "ένοχο", και μόνο την ποινή του δεν είχε ανακοινώσει, αναμένουμε τώρα από τον "έγκυρο" να μας παρουσιαστεί "παραπλανημένος", ζητώντας συγνώμη μαζί με μπάτσους και δικαστές για την περιπέτεια που βιώνει ο αθώος φυλακισμένος. (Πλάκα κάνουμε φυσικά ... )

 Εδώ έχουμε ένα γεγονός, που κανονικά έπρεπε να είναι αδιανόητο! Σχηματίζουν οι μπάτσοι χωρίς το παραμικρό στοιχείο ένα κατασκευασμένο κατηγορητήριο, (αξίζει να το συγκρίνεται με τις κατηγορίες που αποδόθηκαν στα καθάρματα που δολοφόνησαν τον Ζακ Κωστόπουλο), και οι δικαστές το αποδέχονται, διατάσσοντας την προφυλάκιση του νεολαίου!

 (Τα αναπόδεικτα λεγόμενα ενός τύπου ο οποίος όπως αναφέρει το δημοσίευμα κάνει τηλεφωνήματα φάρσες για επιθέσεις αναρχικών, για ξυλοδαρμούς ιδιωτικών αστυνομικών, για συγκρούσεις με μέλη της «Χρυσής  Αυγής» κλπ, νομικά δεν έχουν καμιά βαρύτητα). 

Το σημερινό δημοσίευμα, λοιπόν, αποδεικνύει ότι το μοναδικό επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του "Ινδιάνου" είναι μια αλληλοαναιρούμενη κατάθεση ενός φαρσέρ. 
Ενός προσώπου «ψυχικά ασταθή», όπως έχει χαρακτηρίσει ο προφυλακισμένος τον κατήγορό του. Και παρ' όλα αυτά ακόμα και σήμερα ένας άνθρωπος εξακολουθεί να βρίσκεται φυλακισμένος, ενώ υπάρχουν μια σειρά μαρτυρίες και πάνω απ' όλα από ένα βίντεο που δείχνει ότι την συγκεκριμένη μέρα και ώρα που σύμφωνα με το κατηγορητήριο συμμετείχε στα γεγονότα της Ν. Σμύρνης, αυτός βρισκόταν σε άλλη πόλη και έπαιζε μπάσκετ μαζί με φίλους του.

Σε μας μόνο φαίνεται εντυπωσιακό ότι μπροστά σ' αυτά τα δεδομένα κανένας απ' τους "θεσμικούς" φορείς, από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας, μέχρι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν ψελλίζει το παραμικρό; 

Δείτε επίσης: Ενας αθώος με ακλόνητο άλλοθι στην φυλακή ή διαφορετικά "έχουμε καθεστώς συγκαλυμμένης δικτατορίας"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger