Home » , » ΕΔΕ: Εμείς Δεν Ευθυνόμαστε - Αποκαλυπτικά στοιχεία από τον Ν. Μπογιόπουλο για την κατάληξη των ΕΔΕ (Ηχητικό)

ΕΔΕ: Εμείς Δεν Ευθυνόμαστε - Αποκαλυπτικά στοιχεία από τον Ν. Μπογιόπουλο για την κατάληξη των ΕΔΕ (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 | 9:12 μ.μ.

Πριν κάποιο καιρό είχαμε κάνει μια ανάρτηση στην οποία καταλήγαμε στην διαπίστωση ότι αν θέλουν οι μπάτσοι να κουκουλώσουν μια υπόθεση κάνουν ΕΔΕ. 
Σ' αυτό το δημοσίευμα μας, αναφέραμε τα στοιχεία που είχαν δημοσιευτεί τότε για τις Ενορκες Διοικητικές Εξετάσεις που είχε κάνει το αστυνομικό σώμα «Εσωτερικών υποθέσεων» (Ενα τμήμα που συγκροτήθηκε υποτίθεται από «αδιάφθορους» μπάτσους για να ελέγξει τάχα τις καταγγελίες σε βάρος συναδέλφων τους).

Σήμερα, και με αφορμή τα όσα είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ότι δηλαδή θα γίνει ΕΔΕ σχετικά με την μπατσάδικη βαρβαρότητα στην Νέα Σμύρνη. παραθέτουμε ένα ηχητικό το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απόλυτα κατατοπιστικό για τι κατάληξη έχουν αυτές οι  ΕΔΕ και οι προσφυγές στην λεγόμενο Συνήγορο του Πολίτη.

Είναι ένα απόσπασμα από όσα είπε σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Μπογιόπουλος. Και εδώ δεν έχουμε απλώς κάποιες δημοσιογραφικές εκτιμήσεις. Είναι  επίσημα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο και άρα δεν μπορεί να αμφισβητηθούν από κανέναν. Επιβεβαιώνεται δηλαδή το πασίγνωστο. ΕΔΕ σημαίνει Εμείς Δεν Ευθυνόμαστε. Οπου "εμείς" διάβαζε μπάτσοι. Και φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο. Τους λόγος γιατί συμβαίνει αυτό μας τους παραθέτει ο δημοσιογράφος στο παρακάτω ηχητικό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger