Home » , , » Αστική κυβέρνηση που λειτουργεί με όρους μαφιόζικης συμμορίας

Αστική κυβέρνηση που λειτουργεί με όρους μαφιόζικης συμμορίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 | 11:09 μ.μ.

Με σκωπτική διάθεση σχολιάζαμε σε προηγούμενη ανάρτηση το πώς "εξαφανίστηκε" από όλα τα εγχώρια ΜΜΕ, τα αποτελέσματα των ερευνών του ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ, για την άποψη που διατύπωσαν οι Ελληνες πολίτες σε δημοσκόπηση, για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας. 

Αλλά όπως γράφανε ήταν θράσος των ξένων δημοσκόπων να προβούν σ' αυτή την ενέργεια χωρίς να πάρουν την έγκριση των ελλήνων συναδέλφων τους και ειδικά του κ. Θωμά Γεράκη. Ποιο είναι το ποιόν αυτού του τύπου; Το αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: "Ενας άθλιος δημοσκόπος ο οποίος ξεκίνησε σαν άθεος και κομμουνιστής, σπούδασε με υποτροφία απ' το ΚΚΕ και κατάντησε θλιβερός λακές του συστήματος".

Την εταιρεία, αυτού του τύπου, λοιπόν. επιστράτευσε η φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" για να μας παρουσιάσει, στο φύλο που κυκλοφορεί, μια δημοσκόπηση με τα αποτελέσματα της οποίας γελάνε και τα φρουρούμενα παγκάκια του Χρυσοχοϊδη.

Προφανώς δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας για να σχολιάσουμε αυτή την αστειότητα. Μια υπενθύμιση και μια παρατήρηση μόνο. 

Σε ανύποπτο χρόνο ο  δημοσιογράφος Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος όταν παρίστανε τον αντιεξουσιαστή μέσα από τις σελίδες του περιοδικού  "Unfollow", και πριν καταντήσει το σημερινό πρώτο δημοσιοκαφρικό πιστόλι του Μαρινάκη έγγραφε: "Για να πούμε και την αλήθεια, οι περισσότεροι από μας είναι σίγουροι ότι οι κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις «μαγειρεύονται»"

Δεν είναι όμως ίσως το ποιο σημαντικό που κάνουν τα κυβερνητικά φερέφωνα με εντολή προφανώς του Μαξίμου. Αν ισχύουν οι αποκαλύψεις που κάνει το δεξιό αλλά αντιμητσοτακικό έντυπο του Φιλιππάκη, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια αστική κυβέρνηση που λειτουργεί με όρους μαφιόζικης συμμορίας. Χρησιμοποιεί χρήματα του φορολογούμενου λαού και στην ζούλα χρηματοδοτεί προπαγανδιστικές ντουντούκες της για να παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις που κατασκευάζονται στην λογική "όπως θέλει ο πελάτης" όπως αυτή που δημοσιεύει. το "Πρώτο Θέμα". 

Θα δούμε το δημοσίευμα της "Δημοκρατίας" και θα επανέλθουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Απριλίου 2021 στις 12:57 π.μ.

Ο Φιλιππάκης ήταν στους ελευθερους μαθητες του Βοριδη ,νεοφασιστας απο μαθητης.Ηδη έχει καταγγελθει απο επιχειρηματια για εκβιασμό ενω στην φυλλαδα του πουλαει χουντοεμφυλιακα βιβλια.Σαν βαρυ πυροβολικο εχει αρθρογραφο υον κυπατζη Καλεντεριδη.Τωρα αν τσακωθηκε με τον Μητσοτακη ,αυριο θα τα ξαναβρει ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger