Home » , » Θράσος ξένων δημοσκόπων. Δημοσιεύουν αποτελέσματα μέτρησης, χωρίς την έγκριση από τους έγκριτους και καταξιωμένους Ελληνες δημοσκόπους.

Θράσος ξένων δημοσκόπων. Δημοσιεύουν αποτελέσματα μέτρησης, χωρίς την έγκριση από τους έγκριτους και καταξιωμένους Ελληνες δημοσκόπους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 | 8:00 μ.μ.


Απίστευτο το θράσος των επιστημόνων του ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ οι οποίοι δημοσιεύουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους από τις εκτιμήσεις της κοινής γνώμης από όλες τις χώρες της Ε.Ε., χωρίς να να έχουν την έγκριση των "δικών" μας, αξιόπιστων και αξιόλογων δημοσκόπων.

Ενημερωτικά, λοιπόν σας παραθέτουμε τον σχετικό πίνακα -τον εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα jodi- με τα αποτελέσματα της σχετικής έρευνα της περιόδου Φλεβάρη – Μάρτη 2021.

"Κόλαφος τα αποτελέσματα για την κυβέρνηση όσον αφορά στην άποψη που έχουν οι πολίτες για την κατάσταση στην χώρα. Αποτελέσματα που δεν “φιλτράρονται”, όπως γίνεται με τις εγχώριες δημοσκοπήσεις των χρηματοδοτούμενων από την κυβέρνηση ΜΜΕ", τονίζεται στην σχετική ανάρτηση. 

Εμείς πάντως πιθανολογούμε ότι οι αναγνώστες/ιες μας εμπιστεύονται τα δημοσκοπικά αποτελέσματα που μας παρουσιάζουν οι έγκριτοι και καταξιωμένοι δημοσκόποι όπως ο κ. Κώστας Παναγόπουλος της εταιρείας ALCO και ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος από το "μαγαζί" της GPO

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger