Home » , » Παπαδίστικο τροπάριο

Παπαδίστικο τροπάριο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 | 12:35 π.μ.

“Κι όμως δε λέει αυτό που αναφέρεις, ακριβώς το αντίθετο. Το ότι βγάζετε σπυριά με τους παπάδες, δεν είναι λόγος για ψέματα και παραπληροφόρηση.

Ενημέρωση αυτό δεν τον λες... Άκου το και μη μένεις στον τίτλο που κάποιοι έδωσαν” αναφέρει σε σχόλιο της στην σελίδα μας στο f/b αναγνώστρια μας αναφερόμενη το άρθρο μου «Ψεκασμένος κληρικός. - Μια θεολογική προσέγγιση».

Να ευχαριστήσω θερμά για το σχόλιο, κι αν πράγματι δεν λέει ο παπάς πως οι εμβολιασμοί είναι του διαόλου να ανακαλέσω με χαρά τα όσα είπα γι αυτόν. Γιατί υπάρχουν δυστυχώς παπάδες που είναι αντίθετοι στα εμβόλια γενικά.

Από το video που υπάρχει βλέπουμε πως ο παπάς μιλάει διφορούμενα. Αν σταθούμε σε ένα μέρος (το δεύτερο) του video, έχουμε την εντύπωση πως μιλάει υπέρ της Ελευθερίας. Αν όμως δούμε το video συνολικά, τότε βλέπουμε πως (κακώς) βάζει και τα εμβόλια μέσα στο φασισμό και το διαβολικό. Οπότε ισχύει ο σχολιασμός μας. 

Να πω όμως πως ως προς μέρος που ο κληρικός μιλά για Ελευθερία, έχει δίκιο. Γιατί ούτε σωστό είναι να μένουν μέσα οι ιθαγενείς και οι τουρίστες να πάνε όπου θέλουν, ούτε να πιέζεις κανένα, ούτε φυσικά έχει νόημα η αλλαγή ώρας. Αν δεν έλεγε αυτά με τα εμβόλια (και δεν χειροκροτούσαν μερικά βλήματα) θα λέγαμε «μπράβο». Όμως επιμένουμε: Τα εμβόλια σώζουν δισεκατομμύρια ζωές. Αυτό το ξέρουν όλοι.

Και μια που μιλάμε για εμβόλια, πρέπει να ξεχωρίσουμε τους αρνητές από τους καχύποπτους. Στους δεύτερους ανήκω κι εγώ, όπως πάρα πολλοί, που είμαστε ξεκάθαρα υπέρ των εμβολισμών με σωστά όμως εμβόλια, καθώς δεν είμαστε διατεθειμένοι να πέσουμε υπέρ του κέρδους κάποιας εταιρείας φαρμάκων. Κι αυτά τα σιχαμένα που κάνουν τα κανάλια, για να δικαιολογήσουν την αγορά εμβολίων της Astra Zeneka, δίνουν επιχειρήματα στους ελάχιστους αρνητές των εμβολίων και αυξάνουν την καχυποψία.

Πρέπει πχ να μας πουν τη αλήθεια με τη νεαρή μητέρα που πέθανε λίγες ώρες αφότου εμβολιάστηκε. Είπαμε πως η Δανία απαγόρευσε συγκεκριμένα εμβόλια τα οποία η χώρα μας προτρέπει όλους να κάνουν. Κι εδώ έχουμε το ερώτημα. Γιατί να μην κάνουμε τα άλλα; Γιατί δεν τα έχουν. Ναι, αλλά αυτή είναι δικιά τους ευθύνη. Αν τα εμβόλια δεν είναι καλά, οφείλουν τα γυρίσουν πίσω και να πάρουν τα χρήματα που έδωσαν. Να πάρουν άλλα που δεν προκαλούν θρόμβωση.

Το να λέμε πως θα παθαίνουν 100 από το εμβόλιο αλλά αν δε το κάνουμε θα πεθάνουν περισσότεροι, θα ίσχυε μόνο αν το συγκεκριμένο ήταν το μοναδικό. Δεν είναι όμως. Και οφείλουν να προφυλάξουν τη Υγεία μας. Είμαστε λοιπόν υπέρ του εμβολιασμού δεν είμαστε όμως κορόιδα. Να μας κάνουν από τα καλά, τα ακριβά, αυτά που έκανε πρώτος – πρώτος ο Κούλης!

Κι όπως καταγγείλαμε παλιότερα, υπάρχουν και φάρμακα, τα οποία όμως δεν είναι για την πλέμπα. Είναι για κηφήνες όπως υπουργοί, αρχιεπίσκοποι, εφοπλιστές κλπ - κλπ. Για όσους βρίσκουν ΜΕΘ. Η Εκκλησία είναι αυτή που υποστηρίζει τον παραλογισμό των νεοδημοκρατών χουντικών. Η Ανάσταση βγήκε στις 9 με συμφωνία του Αρχιεπισκόπου.

Εκεί που έχει δίκιο η αναγνώστρια είναι πως βγάζω σπυριά με τους παπάδες. Όμως παραδέχομαι πως ο συγκεκριμένος κληρικός είναι το μικρότερο από τα προβλήματα που δημιουργεί ο υπαρκτός σουρεαλισμός στη μπανανία μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger