Home » , » Ψεκασμένος κληρικός. - Μια θεολογική προσέγγιση

Ψεκασμένος κληρικός. - Μια θεολογική προσέγγιση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Μαΐου 2021 | 8:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι ανώτατοι κληρικοί είναι «γάτες». Μέσα σε όλα τα κόλπα, πανέξυπνοι. Βεβαίως υπάρχουν και οι ανόητοι, τα Ταλιμπανιστήρια. Τα ίδια πιστεύουν, αλλά έχει διαφορά πως θα το πει ο έξυπνος και πως ο βλάκας. Και βέβαια που θα δοθεί η έμφαση. Ίσως μερικοί παπάδες θέλουν να καλοπιάσουν τους ψεκασμένους, που είναι στην πλειοψηφία θεούσες.

Έτσι βγαίνουν και λένε απίστευτες κουταμάρες. Παπάς στη Χαλκιδική είπε τα εξής. «Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και τα τεστ για κορωνοϊό δεν θα μπει στην εκκλησία» γιατί δήθεν «ο εμβολιασμός είναι έργο του Διαβόλου!» Ιερόν emo τι λες κι εσύ που πέρασες covid;

Ας κάνω λίγη πλάκα, γιατί με το σοβαρό πρέπει να ασχοληθεί εισαγγελέας. Πρώτα από όλα να πω στον παπά πως είμαστε όλοι δαιμονισμένοι! Για τον απλό λόγο πως έχουμε κάνει όλοι πολλά εμβόλια και μάλιστα από τότε που ήμασταν παιδιά. Γι αυτό άλλωστε έχουν εξαφανιστεί πολύ επικίνδυνες ασθένειες όπως πχ η ευλογιά που σκότωσε περισσότερους από όλους τους πολέμους μαζί.

Για τα εμβόλια ο μόνος αρμόδιος να μιλήσει, αν πρέπει να κάνουμε, και ποια, είναι ο γιατρός μας. Πήγε κάποιος χειρούργος να κάνει λειτουργία; Δε νομίζω. Ο δεξιός ψάλτης δεν πιάνεται. Άλλο ψάλτης, άλλο παπάς. Εφόσον δεν κάνουν τη δουλειά του κληρικού οι γιατροί, γιατί οι παπάδες θέλουν να κάνουν τους ιατρούς; Ζήλεια, απωθημένο;

Το ζήτημα δεν είναι ότι βρέθηκε ένας ψεκασμένος να πει ανοησίες. Το ζήτημα είναι πως μέρος του ποιμνίου τα πιστεύει. Έτσι αυτός ο απίθανος μπορεί να πάρει ανθρώπους στο λαιμό του.

Και τώρα θα μιλήσω θεολογικά. Ο Διάολος σύμφωνα με τα λεγόμενα της Εκκλησίας μισεί τους ανθρώπους. Θέλει να τους αφανίσει όλους, ναι; Εγώ δεν πιστεύω σε θεούς, διαόλους, πάω όμως σύμφωνα με όσα λένε οι ίδιοι. Τι κάνουν τα εμβόλια; Δεν εννοώ τα πειραματικά, όπως εκείνα του Τσίοδρα Αβραμόπουλου, λέω για τα κανονικά. Σώζουν ζωές. Πχ Φυματίωση. Ο εμβολιασμένος δεν θα αρρωστήσει. Τέτανος: φρικτή ασθένεια, ευτυχώς σπάνια χάρη στα εμβόλια. Και πολλές άλλες.

Χάρη στην Ιατρική ο μέσος όρος ζωής υπερδιπλασιάστηκε. Το 19ο αιώνα ήταν 35 χρόνια. Σήμερα είναι 72. Χάρη στα εμβόλια εκατομμύρια παιδιά σταμάτησαν να πεθαίνουν, κι εκεί που, όταν κάποιος κολλούσε σοβαρή ασθένεια, πέθαινε χωρίς να μπορεί να κάνει κανείς τίποτα, σήμερα ζει μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Αν και αυτό ενοχλεί κάτι νεοφιλελέ βρικόλακες. Πως λοιπόν κάτι που σώζει δισεκατομμύρια ανθρώπους είναι του Διαβόλου και όχι του Θεού;

Προτείνω στην Εκκλησία να αφήσει τα κόλπα. Ξέρουμε πως μόνο οι ψεκασμένοι τους απέμειναν. Αλλά θα τους χάσουν και αυτούς. Ο κορονοϊός έτσι και βρει «μπόσικο» τον οργανισμό, θα τον ξεσκίσει! Ας απαντήσουν θεολογικά. Ο ιός είναι του Θεού ή του Διαόλου; Αν είναι του θεού, γιατί πεθαίνουν άνθρωποι; Και μην πουν για «αμαρτωλούς», δεν τους παίρνει. Πολλοί ιερείς αρρώστησαν κι αν δεν ήταν τα φάρμακα, θα πήγαιναν ακόμα περισσότερους σηκωτούς στην τελευταία τους κατοικία. Αν είναι του Διαόλου, δεν πρέπει να κάνουν κάτι οι πιστοί ώστε να μείνουν ζωντανοί; Ε παπάδες; Ξύρισμα στους βλάκες. Κάνουν ζημιά στο μαγαζί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger