Home » , » Κάτω από το χαλί, το χάλι

Κάτω από το χαλί, το χάλι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 | 7:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Το Μαρινάκη δε θα τον φέρετε»; Ρώτησε ο Πολάκης τους βουλευτές της ΝΔ στην Προανακριτική. Ο Βαγγέλης πάει μόνος του όπου θέλει. Στο μεταξύ είναι τσαντισμένος, δεν μιλιέται καν. Γιατί θύμωσε; Πρώτον γιατί έχασε ο Θρύλος το Κύπελλο, δεύτερον γιατί κάποιος αφόδευσε πάνω στο κατοικίδιο του, τον Κούλη. Να έχεις ένα κουτάβι να το προσέχεις, να το ταΐζεις δημοσκοπήσεις και να πάει ο άλλος να το χέσει; Είναι πράγματα αυτά;

Φωτιά στην Κερατέα. Κάθε χρόνο μετά το στραπάτσο του Μπόμπολα και των μπάτσων στην περιοχή πιάνει φωτιά. Αφού δεν έγινε σκουπιδότοπος να γίνει κάρβουνο! Αλλά δε θα τους περάσει, τα σκουπίδια τους να τα βάλουν στο Μαξίμου, εκεί που ταιριάζουν γάντι. Και στις χωματερές της τηλεόρασης. Οι κάτοικοι θα την υπερασπιστούν και πάλι την περιοχή τους μην ανησυχούν. Αν θέλουμε δάση πρέπει να βάλουμε από μια ανεμογεννήτρια στον πισινό κάθε «επενδυτή». Κάθε κόρακα δηλαδή που πάει να φάει πτώματα στα καμένα.

«ΠΑΣΟΚ 2010: "Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά"

ΠΑΣΟΚ 2021: "Ψηφίζουμε όλα τα νομοσχέδια του Μάκη Βορίδη, τσεκουράτου, διαδόχου του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Αρχηγία της ΕΠΕΝ"»

Δεν είναι ΠΑΣΟΚ, είναι Κιναλήτες, τσόντα. Κολαούζοι του κάθε ισχυρού, χωμένοι εντελώς μέσα στα περιττώματα της διαπλοκής. Εγώ το λέω, οι χειρότεροι αλήτες είναι πάντα οι Κιναλήτες. Ήταν αυτοί που ήταν μέσα στο ΠΑΣΟΚ και το κατέστρεψαν. Όπως τρώει το σκουλήκι το μήλο. 

Δεν πέρασε πάντως η νοθεία. Άντε τώρα να προσπαθήσουν με τον κλασικό τρόπο. Του ρουσφετιού, των φωτογραφικών διακηρύξεων, του σανού. Πείτε Βόρεια Μακεδονία, είναι καλή η Συμφωνία. Κι αν θέλουν ισότιμη ψήφο να βάλουν Απλή Αναλογική.

«Σε βραχώδη παραλία σε περιοχή των Αγίων Αποστόλων Χανίων εντοπίστηκε το άψυχο σώμα μιας 11χρονης μαθήτριας τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος της οφείλεται από την πτώση στα βράχια, χωρίς ακόμα να υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη ενώ αναμένεται το πόρισμα από τον ιατροδικαστή, ωστόσο έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια».

Θα μιλήσω γενικά. Τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα. Πρέπει να μιλάμε μαζί τους, να τα ενθαρρύνουμε. Αν τα κάνουμε σαν τα μούτρα μας, έχουμε τελειώσει ως είδος, θα διαιωνισθεί το χάλι. Είναι η ελπίδα μας, μην το ξεχνάμε αυτό. Όταν απελπίζεται ένα παιδί, κάτι είναι πολύ λάθος. Το ίδιο κι όταν δολοφονείται. Στη Γάζα δολοφονήθηκαν 67 παιδιά τις τελευταίες μέρες, αλλά κάποια τέρατα μίλαγαν για «αυτοάμυνα»!

Η δεύτερη είδηση είναι μια εξαφάνιση. Η Δήμητρα από τη Λέσβο εξαφανίστηκε. Βγήκε ανακοίνωση σήμερα, ενώ έχει εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου! Το λάθος δεν είναι μόνο αυτό. Η Δήμητρα ήταν στο Δρομοκαΐτειο. Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους δηλαδή στο ψυχιατρείο! Ίσως γιατί είναι καλός και πονετικός. Ίσως γιατί τα ψυχιατρεία μεταβληθούν στο μέλλον σε κάστρα της λογικής και της ανθρωπιάς σ’ ένα κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο παράλογος, πιο άσχημος και πιο απάνθρωπος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger