Home » , » Ερώτηση προς σανοφάγους ψηφοφόρους

Ερώτηση προς σανοφάγους ψηφοφόρους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 7:09 μ.μ.


Του Κώστα Μ.

Οταν έχεις την δυνατότητα να συναντάς εξωγήινους στον Υμηττό,  δεν έχεις προβληματισμό να επιβραβεύεις άτομα που χαρακτήριζαν την παράταξη σου κλέφτες και ψεύτες. (περιπτώσεις Γεωργιάδη, Θεοχάρη κ.α)

Οταν έχεις βιώματά από 6 μηνών που ήσουν πολιτικός κρατούμενος, δεν διστάζεις να παραχωρείς αμειβόμενα κυβερνητικά αξιώματα, όπως έγινε με την κ. Αριστοτελία Πελώνη, σε άτομα που χαρακτηρίζουν τον γεννήτορα σου θλιβερό πρωταγωνιστή στις πιο σκοτεινές εποχές της πρόσφατης ιστορία μας. (Η κυβερνητική εκπρόσωπος είναι συγγραφέας βιβλίου, το οποίο φέρει τον τίτλο «Αποστασία: οι μέρες που συγκλόνισαν την Ελλάδα», στο οποίο σημειώνει:  «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η "ψυχή" της αποστασίας»).

Μετά τις τελευτές εξελίξεις σχετικά με την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης εξακολουθεί  να παραμένει αναπάντητη η ερώτηση που έθεσα χτες: Πώς άραγε να αισθάνονται οι μπατριώτες "μακεδονομάχοι" ομοϊδεάτες του πρωθυπουργού;

Στο παρελθόν στα καταστήματα αντίκρυζες την επιγραφή «Μετά την απομάκρυνσίν του πελάτη από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται». Και προφανώς ο λαϊκιστής πολιτικός απατεώνας δεν έκανε κανένα λάθος όταν πουλούσε εθνικισμό στους σανοφάγους ψηφοφόρους. Αυτοί όμως που "αγόρασαν" με την ψήφο τους, φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δεν θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους; . 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger