Home » , , » Μαθήματα προς ανιστόρητους

Μαθήματα προς ανιστόρητους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 3:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Ανιστόρητα και ηλίθια νεογιδοκρατικά τρολλάκια, οι περισσότεροι θαυμαστές του Βορίδη, που όλοι ξέρουμε τη γνώμη του για τους Εβραίους, μας λένε παραμύθια με το Ισραήλ. Όχι πως οι πρώην χρυσαλήτες γουστάρουν πραγματικά τους Εβραίους, απλά τους αρέσει που σκοτώνονται Μουσουλμάνοι.

Μας λένε λοιπόν πως οι Ισραηλινοί είπαν ότι οι Τούρκοι έκαναν γενοκτονία. Οι Τούρκοι έκαναν γενοκτονία, αλλά ας διαβάσουν κάποιοι. Οι Εβραίοι εκείνης της εποχής με ποιους ήταν; Μάλλον με τους Τούρκους. Και άσχετα πως θα πουν σήμερα την Πόλη (Κωνσταντινούπολη ή Ισταμπούλ), οι Εβραίοι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν σύμμαχοι των Μουσουλμάνων, πράγμα λογικό, αφού οι Χριστιανοί (κυρίως στη Δύση) τους καταδίωξαν ανηλεώς. Ιερά Εξέταση κλπ.

«Υπολογίζεται ότι θανατώθηκαν 2.000 Εβραίοι και 30.000 Τούρκοι» στην άλωση της Τριπολιτσάς. Βασικά σφάχτηκαν όσοι δεν μπορούσαν να πληρώσουν λύτρα. Γιατί άραγε έσφαξαν και τους Εβραίους οι Έλληνες Επαναστάτες;

Το κράτος του Ισραήλ δεν καταδίκασε ποτέ επίσημα την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974. Μάλιστα αξιωματούχοι του έπαιρναν το μέρος των εισβολέων. Θυμάται λοιπόν όποτε το συμφέρει την Κύπρο. Το Ισραήλ ήταν ο στενότερος σύμμαχος των ΗΠΑ, που όλοι ξέρουμε το ρόλο που έπαιξαν τότε στο Κυπριακό. Βασικά δεν ενδιαφέρθηκαν και πολύ.

Οι σχέσεις Ισραήλ Τουρκίας άρχισαν να επιδεινώνονται τα τελευταία χρόνια για οικονομικούς λόγους. Μόλις τα βρούνε, θα μας αδειάσουν οι Εβραίοι «φίλοι» μας. Σε πολλές περιπτώσεις πχ Συρία Τουρκία και Ισραήλ συνεργάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η Ελλάδα χρειάζεται τον Αραβικό κόσμο. Είναι προς το συμφέρον της. Η ΝΔ κατόρθωσε να κάνει μια χώρα φίλη και σύμμαχο καθαρά εχθρική. Μιλάμε για τη Λιβύη, όπου μπλεχτήκαμε σε μια κατάσταση, που δεν έπρεπε να μπλεχτούμε, να πάρουμε θέση. Και χάσαμε διπλωματικές προσπάθειες δεκαετιών. Ο εθνικός ύμνος (και ο πρωθυπουργός αλλά ποιος τον αποπατεί αυτόν) εξευτελίστηκε στη Λιβύη, κι εδώ τα ΜΜΕ πανηγύριζαν!

Άμα δεν πάμε με το Δίκαιο, δεν θα μπορούμε να το επικαλεστούμε, ενώ θα βρεθούμε πολλές φορές σε δύσκολη θέση με τις βλακείες που κάνει η γαλάζια συμμορία να δίνει γη και ύδωρ σε αναξιόπιστους συμμάχους. «Συμμάχους» που θα μας πουλήσουν με την πρώτη ευκαιρία. Δεν πρέπει κανείς - ειδικά εμείς, να είμαστε με ένα μιλιταριστικό κράτος που κάνει γενοκτονίες και στρατιωτικές επεμβάσεις καταπατώντας Διεθνείς Συμφωνίες. Καταπατώντας Διεθνείς Συμφωνίες και κάνει εποικισμούς σε Κατεχόμενα, hello!

Δεν περιμένω από ηλίθιους, που πανηγύριζαν όταν ο Μητσοτάκης συναντούσε το Χαφτάρ, να καταλάβουν. Εμείς οι υπόλοιποι όμως καταλαβαίνουμε πολύ καλά. Ούτε μπορούμε να υιοθετούμε ακροδεξιές, φασιστικές εγκληματικές κουταμάρες, όπως το θρησκευτικό μίσος και να αφήνουμε να κατευθύνουν την πολιτική μας.

Οι Αμερικάνοι, όπως γλέντησαν τους προδότες χουντικούς το 1974 εκμεταλλευόμενοι τα κόμπλεξ και την ηλιθιότητα τους, έτσι θα κάνουν τώρα και με το νέο δικτάτορα με τη βλακεία που τον δέρνει. Αλλά τα δεξιά όρνεα είναι χαρούμενα. Μυρίστηκαν πτώματα αθώων.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger