Home » , » Αθλια ανθρωπάκια. (Ενα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο από την συνέντευξη του Πλακιωτάκη στην οποία χ... ο Μητσοτάκης)

Αθλια ανθρωπάκια. (Ενα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο από την συνέντευξη του Πλακιωτάκη στην οποία χ... ο Μητσοτάκης)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 | 12:27 π.μ.

Εχουν γραφτεί αρκετά -στο διαδίκτυο πάντα γιατί τα "καθώς πρέπει" ΜΜΕ θεώρησαν το θέμα ανύπαρκτο- για την συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης στα πλαίσια του διεθνούς ντοκιμαντέρ του δικτύου EIC European Investigations Colladorations και ειδικά με τους σχολιασμούς που έγιναν με αφορμή τις δηλώσεις του εφοπλιστή Πάνου Λασκαρίδη.

Πολύ εντυπωσιακό είναι επίσης το παρασκήνιο της συνέντευξης και το οποίο μαθαίνουμε τώρα από δηλώσεις του δημοσιογράφου Νίκου Λεοντόπουλου, ο οποίος ήταν το πρόσωπο το οποίο μαζί με την την Μυρτώ Μπούτση από τους  Reporters United ήταν τα πρόσωπα που έλαβαν την επίμαχη συνέντευξη. 

Παρακολουθήσαμε όλοι το κυβερνητικό στέλεχος να ακούει ανέκφραστο τον καπιταλιστή να λέει: "Οι εφοπλιστές δεν χρειάζονται την κυβέρνηση, το υπουργείο και έχουν χεσμένο τον πρωθυπουργό". Πιθανόν κάποιοι να υπέθεσαν ότι  αιφνιδιάστηκε, κόμπλαρε, δεν βρήκε τα ανακλαστικά να τοποθετηθεί αμέσως ο υπουργός. Δεν είναι όμως έτσι. Οπως δηλώνει ο δημοσιογράφος Ν. Λεοντόπουλος, ο οποίος πήρε την συνέντευξη από τον Πλακιωτάκη, το να μην τοποθετηθεί ο υπουργός Ναυτιλίας ήταν μια συνειδητή, ήρεμη επιλογή του.

"Παρότι άκουσε τους ισχυρισμούς του Λασκαρίδη και φάνηκε ότι σοκαρίστηκε και ενώ του ζήτησα πολλές φορές να τις ξανασκεφτεί για να κάνει κάποιο σχόλιο αρνήθηκε. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου σε μια τόσο σκληρή δήλωση" αναφέρει ο δημοσιογράφος στον οποίο παραχώρησε συνέντευξη ο αυτοχαρακτηριζόμενος ως "ο πιο σημαντικός υπουργός στην Ευρώπη".

Αλήθεια πώς μπορεί να κρατάει στην κυβέρνηση ο Κούλης, ένα τόσο άθλιο ανθρωπάκι που ενώ ακούει να βρίζουν σκαιότητα τον "ευεργέτη" του, αυτός αδιαφορεί; Και πώς μπορείς να χαρακτηρίσεις την ποιότητα των ανθρώπων που ο .. σοφός λαός... επέλεξε να του καθορίζουν τις τύχες του; Κι αν δεν ήξερε τότε, τώρα που έμαθε γιατί εξακολουθεί να τους ανέχεται;   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger