Home » , » "Tι μαλάκες ανεχόμαστε ...."

"Tι μαλάκες ανεχόμαστε ...."

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Μαΐου 2021 | 6:22 μ.μ.


Το ότι ο νέος Μωυσής έχει μαζέψει δίπλα του όλα τα μεγάλα αστροπελέκια που διαθέτει το νεοφιλελεύθερο ιερατείο για να υλοποιήσει τις εντολές που έχει πάρει από τα αφεντικά του δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν.

Αν για κάτι μπορείς να επιπλήξεις τον επικεφαλής του επιτελικού κράτους είναι ότι παρακολουθεί αδιάφορος την κουστωδία των ρεμπεσκέδων που έχει δίπλα του, πέρα απ' το να αυτογελοιοποιούνται, να καταφέρνουν ανεπανόρθωτα πλήγματα στο μόνο που αξίζουν συγχαρητήρια σ΄ αυτή την κυβέρνηση. Στο ότι έχει καταφέρει να επιβάλλει μιας Μακιβελικής μορφής μαζική πληροφόρηση. 

Και προφανώς αναφερόμαστε στον σάλο που δημιουργήθηκε -και ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, ενός ακόμη «αρίστου», του Αλέξη Πατέλη, ο οποίος στην συνέχεια και μετά τον θόρυβο που ξεσηκώθηκε, αναγκάστηκε να ζητήσει μια αμήχανη συγνώμη και να γίνει ρόμπα ξεκούμπωτη που θα έλεγε και ο μακαρίτης Βαγγέλας. 

Με δυο λόγια το σκηνικό. Το κυβερνητικό στέλεχος παραχωρώντας συνέντευξη στην  συνδρομητική πλατφόρμα εκπαίδευση «ImpacTalk», ξεδίπλωσε την άποψη του για την αριστεία, ισχυριζόμενος πως το διδακτορικό είναι «κάτι το αρνητικό» και χαρακτηρίζοντας τους διδάκτορες εμμέσως πλην σαφώς τεμπέληδες. 

Λογικό και αναμενόμενο να δεχθεί ορυμαγδό αποδοκιμασιών από τους χρήστες του διαδικτύου  και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να κάνει γαργάρα με ταβανόπροκες; τα λεγόμενα του και να επανέλθει ζητώντας συγνώμη για την "ατυχή και λάθος διατύπωσή" του.

Ναι, καλό ήταν που εισέπραξε αυτό το κυβερνητικό στέλεχος τόσο έντονες και άγριες αποδοκιμασίες. Εμείς θα λέγαμε ότι έπρεπε να υπάρξουν πολύ πιο σφοδρές αντιδράσεις εναντίον του όταν γνωστοποιούσε τις ανατριχιαστικές στην κυριολεξία προθέσεις της κυβέρνησης που υπηρετεί για το ασφαλιστικό σύστημα που στρέφονται βάρβαρα σε βάρος των απόμαχων της εργασίας.

Στην ουσία το λάθος του Πατέλη ήταν ότι διατύπωσε εντελώς άγαρμπα το ταξικό ιδεολόγημα της συντηρητικής παράταξης που θέλει να παιδιά των λαϊκών τάξεων να είναι ικανά να σπουδάζουν μόνο σαν ψυκτικοί ή συντελεστές ανελκυστήρων, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του ο Μητσοτάκης για το τι μέλλον θα μπορούσε να έχει ένα νέο παιδί από το Περιστέρι.

Ολα αυτά που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες και με σχέση με την δήλωση του πρωθυπουργικού συμβούλου δεν δείχνουν τίποτε άλλο παρά "τι μαλάκες ανεχόμαστε" όπως αναφέρει η τοποθέτηση χρήστη του twitter. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger