Home » , » Οι γελοιότητες του Χρυσοχουντίδη και η μοναδική αλήθεια που έχει πει ο υπουργός προστασίας του συστήματος και της ατιμωρησίας της μπατσάδικης κτηνωδίας

Οι γελοιότητες του Χρυσοχουντίδη και η μοναδική αλήθεια που έχει πει ο υπουργός προστασίας του συστήματος και της ατιμωρησίας της μπατσάδικης κτηνωδίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 | 9:06 μ.μ.


Ο υπουργός προστασίας του συστήματος και της ατιμωρησίας της μπατσάδικης κτηνωδίας  είναι ένας αυτοχαρακτηριζόμενος "τυχοδιώκτης", πολιτικάντης, "φυτεμένος" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από την Αμερικανική πρεσβεία. 

Στην περασμένη του θητεία, στο ίδιο κυβερνητικό πόστο άφησαν εποχή οι δεκάδες σκευωρίες που έστησαν οι ένστολοι υφιστάμενοι του με θύματα αγωνιστές του αντικαπιταλιστικού και αντιεξουσιαστικού χώρου (περιπτώσεις, Γιάννη Σερίφη, Γιάννη Ξύδα, Ξ. Αβραμίδη, Α. Λεσπέρογλου κλπ)., 
Σήμερα με την ανοχή του έχει μετατραπεί η ΓΑΔΑ σε άντρο βασανιστών. (Γράφαμε προηγουμένως για την μήνυση που κατατέθηκε χτες σε βάρος των μπάτσων-βασανιστών της λεγόμενης "αντιτρομοκρατικής".  

Και εκτός αυτού τώρα σαν πολιτικός προϊστάμενος της ένστολης αλητείας έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε η κρατική καταστολή συνδυαζόμενη με την μπατσάδικη κτηνωδία και ασυδοσία να έχει πάρει πρωτοφανής διαστάσεις, "με τους αστυνομικούς να στήνουν κατηγορητήρια και να λειτουργούν ως συμμορία", όπως κατάγγειλε ο αγωνιστής δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης.

Ο "γενίτσαρος" που κατάντησε "μελανοχίτωνας του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσπαθώντας μάλιστα να καθιερώσει τη Δεξιά του ’60 ως τον «νόμο και τάξη» που έχει ανάγκη η χώρα", όπως αναφέραμε σε άλλο κείμενο μας, σήμερα προχώρησε σε άλλο ένα "κατόρθωμα" ή μάλλον σε ακόμα μια απίστευτη γελοιότητα.

Στον "κόσμο" του κ. Χρυσοχοϊδη, στον οποίο "οι πολίτες χειροκροτούν όταν βλέπουν αστυνομικούς",  έγινε η ανακάλυψη πως «υπάρχει σύγχυση εγκληματοφοβίας και εγκληματικότητας» και πως «η εγκληματικότητα μειώνεται δεν αυξάνεται».

Δεν αντέχουν σε σοβαρό σχολιασμός αυτές οι παπαριές του Χρυσοχουντίδη. Ασε που αύριο μπορεί να παρουσιαστεί και να ισχυριστεί τα εντελώς αντίθετα όπως έκανε τότε που είχε αναλάβει ρόλο λοιμοξιολόγου. 

Εμείς πάντως θα θυμίσουμε στον ίδιο αυτό που θέλει να ξεχάσει από την πολιτική του διαδρομή, κάτι που φυσικά και ο μακιαβελικός Πετσωμένος προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης το θεωρεί ανύπαρκτο. 

Και εννοούμε την μοναδική αλήθεια που έχει πει ο Χρυσοχουντίδης στην μακρόχρονη πολιτική του παρουσία. Οτι δηλαδή το κόμμα που υπηρετεί με αφοσίωση σήμερα αποτελείται από στελέχη "που κατέστρεψαν τον τόπο κατέκλεψαν τα δημόσια ταμεία και καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger