Home » » Οι Ελληναράδες υποστηρίζουν τους παιδεραστές.

Οι Ελληναράδες υποστηρίζουν τους παιδεραστές.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 | 2:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μα και βέβαια είναι υπέρ της παιδεραστίας. Στην Αρχαία Ελλάδα ήταν συνηθισμένο φαινόμενο, με ιδιαίτερη προτίμηση τα ανήλικα αγόρια. Τα κορίτσια τα υποτιμούσαν κι εκεί οι Αρχαίοι ημών παιδεραστές πρόγονοι.

Υποτίθεται πως ο κόσμος εξελίσσεται, αλλά οι συντηρητικοί είναι πιστοί στις παραδόσεις. Το σεξ ανάμεσα στον ενήλικο άντρα και το ανήλικο αγόρι θεωρείτο ταπεινωτικό για τον παθητικό μόνο στην περίπτωση που αυτή η πράξη δεν εντασσόταν στα πλαίσια μιας σχέσης εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου και στόχο είχε αποκλειστικά το σεξ!

Δηλαδή αγοράκι μου, αν τον έπαιρνες και ταυτόχρονα μάθαινες, ήταν όλα οκ. Αν στον έβαζε μόνο για να ευχαριστηθεί, «ντροπή δική σου κακομαθημένο παλιόπαιδο»! Παράλογο; Ανήθικο; Σωπάστε καλέ! Αφού είχαμε πολιτισμό!

Σήμερα λοιπόν βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες για να στηρίξουν τους παιδεραστές. Ο Γεωργιάδης δίδαξε τίποτα στα αγοράκια; Ο Λιγνάδης; Η Καρολάιν πάντως έμαθε πως ο άντρας της είναι μεγάλος μαλάκας. Και φονιάς, παιδεραστής. Αλλά είναι από καλή οικογένεια μωρέ! Και πλούσιος.

Κι εδώ να πούμε πως τους λούμπεν παιδεραστές, ο νόμος τους τιμωρεί. Όχι όμως τους πλούσιους. Ποιος βρωμερός καριόλης, Εγγλέζος πρίγκιπας πήγαινε με ανήλικες σκλάβες του σεξ; Και που είναι τώρα; Το λέω για τις Βρετανικές εφημερίδες, που μας έχουν πρήξει με το «Έλληνας» δολοφόνος. Έλληνας είναι όντως ο φονιάς παιδεραστής. Πως ήταν παιδεράς όμως, το ήξεραν πάρα πολλοί, αλλά έβγαζαν το σκασμό!

«Καλέ αυτός ήταν ο καλύτερος γείτονας»! - Μα τα είχε με ανήλικη! «- Ναι, αλλά την παντρεύτηκε»! ένα αυθόρμητο «σάλτα και γαμήσου» μου έρχεται ως απάντηση.

Τη βρήκαμε τη «λύση». Πηδάς παιδί; Παντρέψου το! Ευθύνες για το φόνο έχει μόνο ο φονιάς. Για την παιδεραστία όμως έχουν και άλλοι ενήλικοι. Φυσικά τη μεγαλύτερη την έχει πάλι ο ίδιος δράστης, όμως τι γίνεται με αυτούς που βλέπουν ένα έγκλημα και το αποδέχονται;

«Έκανε την τύχη του το παιδί. Μπορεί να το βίασε ένα κάθαρμα, αλλά είναι πλούσιο το κάθαρμα»! Οπότε εντάξει; Να εξαιρέσουμε τους πλούσιους κι από άλλα εγκλήματα; Να μας σκοτώνουν πχ. Γιατί να μην σκοτώνουν χωρίς να πληρώνουν; Αφού είναι λεφτάδες!

Αν κάποιος λούμπεν αλλοδαπός είναι παιδεραστής, είναι κτήνος. Οκ συμφωνούμε. Αν κάποιος πλούσιος Έλληνας βιάσει παιδί τι εννοείτε «τα ήθελε»; Άρα δεν ενδιαφέρονται οι γαμημένοι φασιστές για την εγκληματικότητα, αλλά ποιος την κάνει! Μην ανησυχείς, ακροδεξιέ μου ανθρωποφάγε. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πάρει αυτή τη «δουλειά» ο ξένος.

Στο μεταξύ σαν πολλοί παιδεραστές να μαζεύτηκαν στη ΝΔ, δεν νομίζετε; Άκουσα πως ο πιλότος είχε πλάτες. Πολιτικές γνωριμίες αφού πήγαινε πολλούς με το αεροσκάφος του. Και κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις. Οι καλύτεροι πελάτες του γούσταραν κι αυτοί παιδική σάρκα! Άχου τα! Έτσι εξηγείται η γραμμή στήριξης από τη γαλάζια συμμορία…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger