Ασκηση μνήμης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 | 5:52 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Το πρόβλημα δεν είναι τα εμετικά των φασιστοειδών. Αυτά καταρρίπτονται πανεύκολα. Το πρόβλημα είναι πως δεν ακούγεται η αλήθεια, η απάντηση. Κι αυτό οφείλεται στο μονοπώλιο του κράτους και του παρακράτους στην επικοινωνία εκτός ελαχίστων site στο ιντερνέτ.

Πχ για το βιασμό των Πετραλώνων, όπου αφεντικό χτύπησε και βίασε εργαζόμενη, είπαμε από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα έγιναν όχι μια αλλά πολλές δράσεις – διαδηλώσεις κατά των βιασμών και των ειδεχθών δολοφονιών γυναικών από άντρες. Ενώ ξέραμε την εθνικότητα και του δράστη και του θύματος.

«Τόσο ο δράστης όσο και το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τη Βουλγαρία. Και λοιπόν; Έχουμε έναν άντρα να κακοποιεί, να βιάζει μια γυναίκα. Ένα αφεντικό να επιτίθεται σε μια εργαζόμενη» Γράφαμε στο άρθρο «Τα φασιστοειδή έχουν αποθρασυνθεί».

Για τους φασίστες, τα τρολλ της ΝΔ, δεν είπαμε, ούτε κάναμε τίποτα! Πράγμα όχι μόνο ψευδές, αλλά και εντελώς αποπροσανατολιστικό, αφού αυτοί δεν είπαν τίποτε απολύτως για τη γυναικοκτονία των Γλυκών Νερών μόλις αποκαλύφθηκε πως ο δράστης ήταν ο πλούσιος ημεδαπός φονιάς, όπως και για ένα σωρό άλλα στυγερά εγκλήματα.

Οι φασίστες λοιπόν λένε ολοφάνερα χοντροειδή ψέματα για να στρέψουν αλλού την προσοχή, όταν η άθλια προπαγάνδα τους καταρρέει. Πχ ο βιαστής των Πετραλώνων αποφυλακίστηκε επί ΝΔ. 

Ο νόμος Παρασκευόπουλου δεν έχει καμία σχέση με αυτόν. Αλλά εκτός λίγων ιστοσελίδων οι ναζί – νεοδημοκράτες οργανωμένα συκοφαντούν, ρίχνοντας το ρατσιστικό τους δηλητήριο για να δικαιολογήσουν την αυξανόμενη εγκληματικότητα που είναι ευθέως ανάλογη με τις προσλήψεις των μπάτσων.

Κι ενώ έχουμε εξηγήσει το ρόλο των μπάτσων (καταστολή των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων), θα επαναλάβουμε πως δεξιοί βιαστές και δολοφόνοι ξεπλένουν πλούσιους εγκληματίες. Εμείς δεν έχουμε ένα στρατό καθαρμάτων να δικαιολογούν καθάρματα. Με το Χατζή πχ – φερέφωνο της ΝΔ δεν ασχολείται κανείς παρά τις καταγγελίες για βιασμό. Τόσο δολοφόνοι, όσο και βιαστές, παιδεραστές της ΝΔ απολαμβάνουν ασυλίας όπως ο Γεωργιάδης, ο παρτουζάκιας υπουργός που κανείς δεν ξέρει το όνομά του, ο Χατζής που είπαμε πριν και πολλοί άλλοι.

Φονιάδες της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο αποφυλακίστηκαν αλλά και βολεύτηκαν από τον κομματικό μηχανισμό σε καίριες θέσεις. 

Δεν άκουσα κανένα δεξιό να ζητά λχ την απόλυση του Καλαμπόκα από την Τράπεζα που τον έβαλαν τα δεξιά βύσματα. 

Ούτε να διαμαρτύρονται γιατί καθάρματα που δολοφόνησαν ένα παιδί, το Γρηγορόπουλο, είναι έξω. 

Είναι δε γνωστή η στάση των ΜΜΕ για σειρά δολοφονιών όπως αυτή του Ζακ, ή της μικρής Γιαννούλας.

Τα επαναλαμβάνουμε αυτά γιατί ξέρουμε καλά ποιοι είναι εγκληματίες και ποιοι τους κάνουν πλάτες. 

Δυστυχώς ακουγόμαστε μόνο στο διαδίκτυο, σε όσους έχουν πρόσβαση σε αυτό κι επισκέπτονται τις ιστοσελίδες μας. Οι υπόλοιποι (κυρίως ηλικιωμένοι) είναι έρμαια της δεξιάς προπαγάνδας.

 Η ΝΔ έχει το μονοπώλιο στα κανάλια και φροντίζει κανείς να μη σπάσει αυτό το μονοπώλιο. Γι αυτό κάτι πρέπει να κάνουμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger