Home » , , » Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε όταν λεηλατούν δημόσιο χρήμα

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε όταν λεηλατούν δημόσιο χρήμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 | 1:47 π.μ.


Τι είναι τούτοι με τους οποίους μπλέξαμε ωρέ; Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πια στην εποχή της νεοδημοκρατικής κανονικότητας, ορισμένοι απ' αυτούς για να εισβάλλουν στον "κήπο" με τα κρατικά "λεφτόδεντρα" και να τα λεηλατήσουν!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει παρουσιάζοντας τα σχετικά έγγραφα η εφημερίδα Documento, η δικηγορική εταιρεία που έχει ο ο Ανδρέας Πάσης, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και κουμπάρος του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, έχει εισπράξει  για τις νομικές υπηρεσίες που υποτίθεται πρόσφερε "στο πλαίσιο της νομικής εκπροσώπησης της ΕΛΤΑ ΑΕ" από τον Σεπτέμβρη του 2020 μέχρι τον Μάρτη του 2021 συνολικά 129.074 ευρώ για την παροχή νομικών υπηρεσιών, ενώ από τα δημόσια ταμεία βγήκαν συνολικά 160.052 ευρώ καθώς στο αρχικό ποσό προστίθεται και ο ΦΠΑ!.

 Θα ισχυριστεί κάποιος ότι ο διορισμένος από την κυβέρνηση της Ν.Δ πρόεδρος των ΕΛΤΑ Γιώργος Κωνταντόπουλος νόμιμα εγκρίνει αυτές τις δαπάνες. 
Προσπερνώντας το ηθικό θέμα της υπόθεσης να πούμε ότι τα μεγαλύτερα σκάνδαλα "νόμιμα¨ γίνονται. Νόμιμα εισέπραξε και η σύζυγος του βουλευτή Γρεβενών Βίκυς Παπαλουκά, 3.000 ευρώ από την λίστα Πέτσα σαν ιδιοκτήτρια μιας ιστοσελίδας με μηδαμινή αναγνωσιμότητα,

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger