Home » , » Μην παραχαράσσετε την Ιστορία, γουστάρουμε τη Συμφωνία

Μην παραχαράσσετε την Ιστορία, γουστάρουμε τη Συμφωνία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 | 12:57 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Macedonia - Macedonia”. Ναι, αλλά έχασαν 3-1. Πολύ πλάκα έχει τελικά η υπόθεση. Η κυβέρνηση της ΝΔ λέει στους γείτονες, όχι τους Τούρκους, τους Βούλγαρους, τους Αλβανούς, αυτούς που είναι ανάμεσα Βουλγαρία και Αλβανία, να σεβαστούν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αν είχαν χιούμορ οι Βόρειοι Μακεδόνες, θα έβαζαν δηλώσεις γαλάζιων στελεχών για το πόσο κακιά ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών. Και θα φώναζαν “Macedonia - Macedonia”. Το σκέτο πως το λένε στη γλώσσα τους; «Σκέτο Μακεδονία χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά».

Ο μόνος λόγος που έχει λόγο η Ελλάδα να διαμαρτύρεται για το πως θα πουν την ομάδα τους οι Βόρειοι Μακεδόνες, είναι αυτή ακριβώς η Συμφωνία που γι αυτούς προεκλογικά ήταν τόσο κακιά και τόσο προδοτική! Όσο για μας είπαμε από την πρώτη στιγμή τι συμβαίνει πραγματικά:

1) Θέληση των ΗΠΑ για διεύρυνση του ΝΑΤΟ.

2) Έκαναν το χατίρι των Ελλήνων εθνικιστών. Είμαι μια Συμφωνία ετεροβαρής.

Γιατί κάθε λαός έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Και αν η Συμφωνία των Πρεσπών υπογράφονταν επί ΝΔ, τα ΜΜΕ θα απαιτούσαν να στηθεί άγαλμα του πρωθυπουργού σε κάθε πλατεία, ενώ θα μιλούσαν για «τεράστιο εθνικό θρίαμβο». Δεκαετίες οι Ελληνικές κυβερνήσεις παρακαλούσαν για το γεωγραφικό προσδιορισμό. Φίλαγαν κατουρημένες ποδιές.

Αλλά έτσι είναι. Η κουτάλα πάνω από όλα. Όμως εμείς δεν πρόκειται να χαριστούμε σε φασίστες. Θα τους θυμίζουμε το κάζο που έπαθαν σε κάθε ευκαιρία. Βάλτε τις περικεφαλαίες σας χαμογελάστε και πείτε να τηρηθεί η συμφωνία, fasistomalakes. Δώρο υπόθετο σε σχήμα και μέγεθος Μακεδονικής Σάρισας.

Έχουν αλλάξει λοιπόν πολλά. Πχ κάθε μαγειρεμένο γκάλοπ έδινε 70 με 90 όχι στη Συμφωνία. Τώρα βέβαια δεν το ρωτάνε. Γιατί; Ας το ρωτήσουμε εμείς. Πως σας φαίνεται η Συμφωνία; Λουκούμι; Μέλι; Ζάχαρη; Δεν ξέραμε τι χάναμε; Τους προκαλώ να βάλουν ερώτημα. «Είναι καλή η Συμφωνία των Πρεσπών; Ναι ή όχι»; Για να μας πουν χωρίς σάλτσες και φτιαχτά ερωτήματα. Μια συγνώμη θα ζητηθεί, όπως έκαναν για την κάνναβη;

Πόση χαρά επίσης παίρνουμε από τη συντριβή των σκοταδιστών με τα ράσα. Αυτοί που οργάνωναν τα εθνικιστικά καρναβάλια μαζί με τους ναζί. Που είχαμε την απόλυτα σουρεαλιστική εικόνα της Αρχαιοελληνικής κω*****πίδας με την εικόνα της Παναγίας που κρατούσε παπάς με μάσκα! Το Ελληνοχριστιανικό «ιδεώδες» δεν μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα. Ξανακάντε τέτοιες συγκεντρώσεις, έχουμε ανάγκη το γέλιο. Που να τολμήσουν;

Παπάδες, πούλησε κι εσάς ο σύμμαχός σας, ο Μητσοτάκης. Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι. Χάσατε τη δύναμη σας, τελειώσατε! Σας νίκησε ένας ιός, σας ξεφτίλισε! Από τη στιγμή που γίνατε κομματόσκυλα με ράσα στον Κούλη, το κλείσατε το μαγαζί σας. Καλά να πάθετε! Καθίστε τώρα και κάντε την προσευχή σας. Ανάσταση όποτε θέλουμε εμείς θα κάνουμε. Σπάσανε οι αλυσίδες του φόβου!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger