Home » , » Μη, μας βλέπουν!

Μη, μας βλέπουν!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 | 6:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Ηλεκτρονικός Χαφιεδισμός: Δεξιοί Συνδικαλιστές Στρατιωτικοί παρακολουθούν στελέχη στο FACEBOOK»! Γράφει ο Σπάρτακος.

«Κάτι έχουν πάρει στραβά οι γαλάζιοι συνδικαλιστές στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κάτι έχουν πάρει πολύ στραβά.... Από τη μια μεριά απαιτούν απίστευτα προνόμια για τους 400 καρεκλοκένταυρους που έχουν βολευτεί στις καλύτερες θεσούλες... Από την άλλη μεριά αποκαλύπτεται ότι δεξιοί συνδικαλιστές μέλη της ΠΟΜΕΝΣ παρακολουθούν συναδέλφους στο FACEBBOK. Και μάλιστα, γίνονται καρφώματα στο πλαίσιο ενός βρώμικου πολέμου μεταξύ συνδικαλιστών! Φυσικά ο Ηλεκτρονικός Χαφιεδισμός είναι καθεστώς στον Στρατό του σύγχρονου κράτους άμυνας/ασφάλειας και κυρίως στρέφεται εναντίον των φαντάρων».

Πρέπει να προσθέσω πως όλους μας παρακολουθούν, για να μην αισθανόμαστε παραμελημένοι και παραπονεθούμε. Εμάς, ως πολίτες μας παρακολουθούν συνήθως οι μπάτσοι! Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, που μας διαβάζουν καθημερινά.

Τώρα όμως θα έρθουν σε δύσκολη θέση. Τα Νέα (του Κουμπάρου) κλαίγονται γράφοντας πως «η ΑΔΑΕ τινάζει στον αέρα έρευνες ετών» αφού εισηγείται να ενημερώνει η κυβέρνηση όσους παρακολουθεί!

Δηλαδή όλους; Πως θα γίνει αυτό πρακτικά; Ακόμα και διάγγελμα να κάνει ο ακαταλληλότερος και να πει «όσοι με βλέπετε, παρακολουθείστε» πάλι θα υπάρχουν πολλοί που θα μείνουν ανενημέρωτοι. Ίσως με το λογαριασμό της ΔΕΗ; Να γράψουν πάνω. «Σας ενημερώνουμε εκ της κυβερνήσεως πως σας παρακολουθούμε. Ευχαριστούμε». Καλέ, εμείς ευχαριστούμε! Ορίστε, που λέτε πως μας έχει χεσμένους η κυβέρνηση. Όλους μας βλέπει. Απλά δε μας ακούει.

Πριν μέρες πως το site μας είχε προβλήματα; Κάποιοι το παρακολουθούσαν, κι επειδή η αλήθεια πονάει και τσούζει, αποπειράθηκαν να μας φιμώσουν. Λίγο. Αλλά δε βαριέσαι. Αν παρακολουθείτε τώρα, κύριοι ρουφιάνοι, θα ήθελα μια σοκολάτα βιενουά. Και μια πίτα με σουβλάκι από όλα, που νομίζω πως είναι το κατάλληλο συνοδευτικό.

Φανταστείτε τώρα αγωνία να έρθουν, να μας πουν πως μας παρακολουθούν. Μην ανησυχείτε, το ξέρουμε, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά. Και δεν παρεξηγούμε. Ξέρουμε πως η ντροπή δεν είναι δουλειά, ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

Πάντως δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Τα λέμε χύμα και τσουβαλάτα. Και θα συνεχίσουμε να τα λέμε. Μάλιστα τα λέμε ξέροντας πως ακούνε και χαφιέδες και γι αυτό ακριβώς τα λέμε έτσι. Γιατί μας αρέσει να τους πονάμε. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Να λέμε την αλήθεια και να πονάμε το φασισμό. Τσιρότο να βάλω τώρα στην οθόνη να αυτολογοκριθώ…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger