Home » , » Η γαλάζια εγκληματική οργάνωση είναι απέναντι στην συντριπτική πλειοψηφία του λαού

Η γαλάζια εγκληματική οργάνωση είναι απέναντι στην συντριπτική πλειοψηφία του λαού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 | 1:55 π.μ.


Γράφει ο mitsos175

Το μεγάλο συλλαλητήριο, έξω από τη βουλή, την ώρα που η εγκληματική συμμορία της ΝΔ ψήφιζε το αντεργατικό έκτρωμα, απομονωμένη και ολομόναχη, έδειξε τη θέληση των εργαζομένων να ακυρώσουν στην πράξη το δουλεμπόριο. Οι συγκεντρώσεις, πορείες και αγώνες των εργαζομένων έδειξαν πως η γαλάζια εγκληματική οργάνωση είναι απέναντι στην συντριπτική πλειοψηφία.

Η προπαγάνδα τους κατέρρευσε. Ακόμα και τα προβοκατόρικα ρεπορτάζ περί δήθεν «αγανακτισμένων πολιτών» με τους απεργούς μετατράπηκαν στο απόλυτο κυβερνητικό φιάσκο, όταν οι άνθρωποι που ρωτούσαν ζωντανά έδιναν 100% δίκιο στους απεργούς, αποστομώνοντας τα φερέφωνα. Όλοι καταλαβαίνουν ποιος ωφελείται από την ουσιαστική επαναφορά της δουλείας. Είναι τα μεγάλα αφεντικά και οι κεφαλαιούχοι που πιστεύουν πως θα τους περάσει. Γελιούνται. Οι εργαζόμενοι δεν είναι μόνοι τους. Απλά έπεσαν οι μάσκες της εργοδοσίας και του μεγάλου κεφαλαίου. Των νεοφιλελέ ανθρωποφάγων των κομματόσκυλων της Νέας Δικτατορίας τα οποία παρασιτούν εις βάρος μας.

Στο μεταξύ μεγάλο τα γαλάζια τρολ λύσσαξαν. Έφαγαν μεγάλη ήττα όσα από αυτά τα χουντικά αποβράσματα προσπάθησαν να υπερασπιστούν το έκτρωμα. Κι αυτό με το Μπακούνιν ήταν χαρακτηριστικό. Προφανώς υπάρχει διαγωνισμός ανοησίας μεταξύ των γαλάζιων παρασίτων, για το ποιος θα πει τη μεγαλύτερη παπαριά.


Σίγουρα πάντως στη ΝΔ κάτι πίνουν. Εκτός αν η μαστούρα είναι παρενέργεια από τα εμβόλια.



Και άλλα πολλά.

Ο Μπακούνιν είπε αυτό: Από την ελευθερία δεν μπορείς να κόψεις ούτε ένα κομματάκι, γιατί αμέσως όλη η ελευθερία συγκεντρώνεται μέσα σ’ αυτό το κομματάκι.

Ο Αναρχικός Επαναστάτης ήταν επίσης αυτός που πρώτος κατέβαινε στα οδοφράγματα.

Όπως έγραψε ο ίδιος το 1848 «το άστρο της επανάστασης θα ανατείλει ψηλά πάνω από τη Μόσχα μέσα από μια θάλασσα αίματος και φωτιάς και θα μεταβληθεί σε φάρο που θα οδηγήσει σε μια απελευθερωμένη ανθρωπότητα».

Έρχεται λοιπόν ξανά και ο Μπακούνιν μαζί με το Μαρξ, αφού οι συνθήκες που δημιουργούν οι εκμεταλλευτές είναι ακριβώς εκείνες που γέννησαν τις μεγάλες Επαναστάσεις.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

17 Ιουνίου 2021 στις 4:02 μ.μ.

Η ΝΔ απομονωμένη και ολομόναχη; ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ψήφισαν σχεδόν τα μισά άρθρα εκφράζοντας την αντίθεση τους; Πολλά άρθρα ψηφίσθηκαν από 250. Δεν το λες και απομόνωση. Ας δούμε κατάματα την κατάσταση. Σε βαθύ λήθαργο έχει πέσει ο Έλληνας. Και οι κινητοποιήσεις κατώτερες των περιστάσεων.

18 Ιουνίου 2021 στις 12:47 μ.μ.

Η δεξιά ΣΥΡΙΖΑ και Κιναλ πάνε χέρι χέρι με την Ακροδεξια στην Βουλή οι Απεργίες ήταν με τα σημερινά δεδομένα επιτυχείς όσο για τον ελληνικό λαό τους εργαζόμενους θα βρουν το δρόμο τους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger