Home » , » Μακεδονικοί χαλβάδες

Μακεδονικοί χαλβάδες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 | 4:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Φασισταριά, οι πιο γελοίοι. Ο ντόπιος φασίστας θα χρησιμοποιήσει τους φασίστες των άλλων χωρών για να πείσει πόσο κακοί είναι οι άλλοι λαοί.

Μα και οι φασίστες στις άλλες χώρες συνήθως είναι μειοψηφία, όπως είναι εδώ οι πατριδοκάπηλοι.

Ρε μαλάκες, σ’ έναν αγώνα, ειδικά ποδοσφαιρικό, πολλοί φίλαθλοι μασκαρεύονται. Οι Ευρωπαίοι του Βορρά πχ βάζουν κάτι κράνη με κέρατα και παριστάνουν τους Βίκινγκ, τρομάρα τους.

«Έχει βρεθεί μόνο ένα κράνος Βίκινγκ του 10ου αιώνα και είναι ένα απλό κράνος, κατασκευασμένο από δέρμα και μέταλλο, χωρίς ίχνος κεράτων ή φτερών...».

Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ είναι Γαλάτες. Και χαρακτήρες κόμικς. Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, φοράει ο καθένας ό,τι θέλει. Εγώ πχ μπορεί να ντυθώ πιλότος. Γιατί; Γιατί έτσι! γιατί όχι; Αφού πετάει η ομάδα.

Να θυμίσω πως ήμασταν όταν η Ελλάδα σήκωσε το γαμημένο; Σκέτο καρναβάλι! Ούτε στο Ρίο τέτοιες στολές.

Φόρεσαν λοιπόν κάτι κράνη οι Βόρειοι Μακεδόνες κάτι περικεφαλαίες σαν τις δικές μας, κρατούσαν και κασκόλ που γράφανε “Macedonia” και οι δικοί μας βλάκες με περικεφαλαία λύσσαξαν. Κι εσείς περικεφαλαίες έχετε, φορέστε τες και κάντε διαγωνισμό. Ποιος είναι ο καλύτερος μασκαράς, ο μεγαλύτερος βλάκας;

Ε, με τι να ασχοληθούν; Με το γεγονός πως εμείς με τον «ανώτατο πολιτισμό» πνιγήκαμε πάλι σε μια κουταλιά νερό; Είχαμε νεκρό από καλοκαιρινή ψιχάλα! Στην Ελλάδα, τον Ιούνιο, νεκρό από μπόρα!

Με το ότι επαναφέρεται η δουλεία με το σούπερ έκτρωμα; Όχι βέβαια! Άλλωστε και στην Αρχαία Ελλάδα δούλους είχανε και Είλωτες.

Ότι θα γίνουμε πρόσφυγες στη χώρα μας, αφού θα μας πετάξουν στο δρόμο τα κοράκια των τραπεζών; Αυτά που δεν βλέπουν τα δάνεια της γαλάζιας συμμορίας αλλά εμάς για μερικά ευρώ θα μας πάρουν το σπίτι;

Λοιπόν, αν δεν είναι καλή η Συμφωνία, ας την καταργήσει ο Μητσοτάκης. Και μην αρχίσει τα περί συνέχειας, γιατί τέτοια Μνημόνια δεν είχαν κανένα προηγούμενο. Όπως η κατάργηση του ασύλου, η απαγόρευση να πας στο περίπτερο μετά τις 12, κι άλλες τέτοιες χουντικές αθλιότητες, που δεν είχαν συνέχεια από το 1974 και μετά.

Όμως ο Κούλης παρακαλεί να τηρηθεί η Συμφωνία! Γι αυτό τον εμπαιγμό, τώρα θα βρίσω γειτονικά τους δεξιούς, μαλάκες, εθνικιστές. Έλληνες και ξένους:

Ουστ Καραγκιόζηδες! (καμία σχέση με τον πραγματικό Καραγκιόζη). Τσογλάνια! Αι σιχτίρ τσουλιά των Αμερικάνων! Νταβατζήδες των χωρών σας!

Τούρκικα είναι, δεν είναι η γλώσσα της Βορείου Μακεδονίας; Κι αυτοί γείτονες είναι.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Απριλίου 2022 στις 9:44 π.μ.

Ρε χυδαιογρφε νομιζεις οτι πειθεις εστω και εναν γνησιο αριστερο
μ αυτες τις βωμολοχιες που τσαμπουνας Ισως πειθεις καποιους οπαδους
η κατι προβοκατορες του Περισσου που κανουν την εμφανιση τους κι εδω
κατα καιρους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger