Home » , » Ο "ναός της δημοκρατίας" τους, σκηνή του Δελφιναρίου.

Ο "ναός της δημοκρατίας" τους, σκηνή του Δελφιναρίου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 | 11:33 μ.μ.

«Είμαστε όλοι καραγκιόζηδες, τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιογράφοι, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου... Eγκλωβισμένοι στο σύστημα της διαπλοκής, δεν συγκρουόμαστε μαζί της».

Μανώλης Κεφαλογιάννης- Μάης του 2006 σαν υπουργός Ναυτιλίας

Δεν απουσιάζουν οι στιγμές που κάποιοι εθνοπατέρες παθαίνουν "κρίσεις" αυτογνωσίας, όπως διαπιστώνουμε από την περασμένη δήλωση του σημερινού ευρωβουλευτή της Ν. Δ., που παραθέτουμε.

Πρόσφατα όμως ο βουλευτής της Ν.Δ., Κώστας Τζαβάρας αναβάθμισε την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνητικού κόμματος από  πρωταγωνιστές σε θέατρο σκιών, σε ηθοποιούς κωμικού θιάσου.

 Σήμερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ένας πάμπλουτος πολιτικάντης ο οποίος χρημάτισε σε καίρια κυβερνητική θέση, επί ΣΥΡΙΖΑ, εθελόδουλος εξουσιαστής, όργανο ντόπιων και ξένων "αρπακτικών - κορακιών" , όπως γράφαμε σε προηγούμενο κείμενο μας, θεώρησε το βήμα του "ναού της δημοκρατίας" του σκηνή του Δελφιναρίου.

Και μάλιστα θεώρησε ότι τις "εξυπνάδες" επιπέδου Σίλα που είπε, έπρεπε να τις μοιραστεί μαζί μας μέσω του λογαριασμού που διαθέτει στο f/b.  

Συγκεκριμένα απεύθυνε ερώτηση στον υπουργό Α, Γεωργιάδη αν σκοπεύει "να εξασφαλίσει από το Ταμείο Ανάκαμψης κονδύλια για την κατάρτιση των γκάνγκστερ στην σκοποβολή". Και διατύπωσε αυτή την απορία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ , επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη στα λεγόμενα Πορτοσάλτε ότι οι μαφιόζοι οι οποίοι εκτελούν συμβόλαια θανάτου γνωρίζουν καλό σημάδι και άρα δεν κινδυνεύει να δεχθεί καμιά σφαίρα κάποιος άσχετος πολίτης   

Πάντως εδώ που τα λέμε προτιμούμε να λειτουργεί το κοινοβούλιο τους σαν πασαρέλα γελοίων υποκειμένων, παρά σαν εκτροφείο σκανδάλων και πλυντήριο κάθε λαμογιάς μεγαλοσχημόνων  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger