Home » , » Η προβοκάτσια της ιστοσελίδας iefimerida και η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

Η προβοκάτσια της ιστοσελίδας iefimerida και η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 | 8:51 μ.μ.


Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Είναι γνωστό ότι η ιστοσελίδα iefimerida είναι ένα ΜΜΕ απ' αυτά που ανήκουν στον κυβερνητικά μακιαβελικό μηχανισμό προπαγάνδας,  Πέρα απ' τα προβοκατόρικα fake news που δημοσιεύει έχει στο δυναμικό του και ένα άτομο το οποίο κατέχει μετοχές και διευθυντικό ρόλο σ' αυτό το ΜΜΕ  Πρόκειται για μια "γυναικούλα με βλέμμα συγκαμένο και γλώσσα φιδιού στάζοντας ξεθυμασμένο δηλητήριο", που αρθρογραφεί στάζοντας χολή στα αντι-ΚΚΕ κείμενα της, όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Με την ευκαιρία ρίξτε και μια ματιά στο κείμενο που τιτλοφορούσαμε: Ο "συγκρατημένος" τραμπούκος διευθυντής της iefimerida.gr, Κώστας Ράπτης και ο ... Ζήκο

Αφού λήξαμε, λοιπόν το θέμα γι' αυτό το μέσον, που το ΠΑΜΕ καταγγέλλει μέρος του κυβερνητικού προβοκατόρικου μηχανισμού, προχωράμε και στην ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ. 

"Με αφορμή τα σημερινά γεγονότα στο λιμάνι του Πειραιά, εξελίσσεται από το πρωί ένα όργιο βρώμικων και προβοκατόρικων άρθρων σε ενημερωτικά site αλλά και στα social media που έχει στόχο το ΠΑΜΕ και προέρχεται από το γνωστό μηχανισμό fake news της κυβέρνησης.

Είναι γνωστό σε όλους πως η σημερινή απεργία στο λιμάνι που στη συνέχεια ανεστάλη, προκηρύχτηκε από την ΠΕΝΕΝ, συνδικαλιστική οργάνωση που δε συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ", μας γράφει στην εισαγωγή της η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ. (Ολόκληρη μπορείτε να την διαβάσετε εδώ).

Και εδώ ένας καλόπιστος αναγνώστης μπορεί να αναρωτηθεί: Οκ, που υπογραμμίζεται ότι δεν ευθύνεται το ΠΑΜΕ για "τα σημερινά γεγονότα στο λιμάνι του Πειραιά"
(Αλήθεια, σε πια γεγονότα αναφέρετε; Φανταζόμαστε όχι στα εγκεφαλικά κατασκευάσματα γραφιά της ιστοσελίδας του Ράπτη σύμφωνα με τον οποίο "Αγανακτισμένοι ταξιδιώτες στο λιμάνι του Πειραιά που δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν στο πλοίο λόγω της κινητοποίησης της ΠΕΝΕΝ έδιωξαν τελικά τους νεαρούς συνδικαλιστές που είχαν κάνει από νωρίς κατάληψη").

Πώς όμως γίνεται και οι έμπειροι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κάνουν μια τόσο σοβαρή παράληψη στην ανακοίνωσή τους. Και εννοούμε ότι τα όποια "γεγονότα", που έλαβαν χώρα στο μεγάλο λιμάνι και τα μεγέθυναν στο έπακρο κάποια ΜΜΕ οφειλόταν αποκλειστικά στις ακτοπλοϊκές εταιρείες. 
Ο όποιος εκνευρισμό δημιουργήθηκε σε κάποιους επιβάτες που καθυστερούσαν να επιβιβαστούν είχε αιτία το ότι αν και η ΠΕΜΕΝ είχε εξαγγελθεί εδώ και 9 ημέρες. την απεργία και  είχε ενημερώσει τις εταιρείες να μην εκδίδουν εισιτήρια γι' αυτή την ημέρα, αυτές έπαιξαν τον προβοκατόρικο τους ρόλο.

Γιατί άραγε αυτό το ολοφάνερο γεγονός δεν το εντόπισαν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή τους και δεν το καυτηρίασαν; 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

3 Ιουνίου 2021 στις 8:55 μ.μ.

Κοίτα που κάποιοι θέλουν να κάνουν απεργία και κατηγορούν το Παμε

3 Ιουνίου 2021 στις 9:15 μ.μ.

Την τελευταία ερώτηση θα έπρεπε να την απευθύνετε σε αυτούς που προκηρύσσουν απεργία που δεν μπορούν να περιφρουρήσουν και όχι στο ΠΑΜΕ. Ας καλούσαν οι Νταλακογιώργηδες τα σωματεία που απεργούσαν να συγκεντρωθούν στον Πειραιά για την περιφρούρηση της απεργίας και όχι στο κέντρο της Αθήνας για βόλτα σε μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger