Home » , » Αν είσαι γυναίκα και αντισταθείς δυναμικά σε επίδοξο βιαστή κινδυνεύεις να σαπίσεις στην φυλακή

Αν είσαι γυναίκα και αντισταθείς δυναμικά σε επίδοξο βιαστή κινδυνεύεις να σαπίσεις στην φυλακή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 | 9:37 μ.μ.


"Καθημερινή αναγνώστρια από την Κόρινθο"
, όπως υπογράφει το ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε, διαβάζοντας την "συγκλονιστική είδηση" για τον βιασμό και την κακοποίηση της φτωχής μεσήλικης καθαρίστριας, μας γράφει μια προσωπική της μαρτυρία/ 

Αναφέρετε σε ένα περιστατικό που έγινε πριν μερικά χρόνια στην πόλη της και  στην δικαστική του κατάληξη. 

Συγκεκριμένα μας αναφέρει την δικαστική ετυμηγορία που υπήρξε σε μια γνωστή της η οποία βρέθηκε κατηγορούμενη γιατί προσπαθώντας να αντισταθεί όταν τις επιτέθηκε ένας άγνωστος σ' αυτή "τύφλα μεθυσμένος" τύπος για να την βιάσει, τον σκότωσε.  

Βρισκόμενη σε αυτοάμυνα η Π. και προσπαθώντας να προστατέψει τον εαυτό της και μια ανήλικη 16χρονη φίλη που είχε μαζί της την Κ. από τον επίδοξο βιαστή, τον σκότωσε δίνοντας του  ένα μοιραίο χτύπημα στον θώρακα με ένα οικιακό μαχαίρι που είχε στην τσάντα της.

Δεν είναι δημοσιεύσιμες οι λεπτομέρειες του περιστατικού που μας αναφέρει η επιστολογράφος μας.

Μας γράφει ότι πρωτόδικα δικάστηκε 15 χρόνια φυλακή ενώ στο εφετείο που έγινε πριν τρία χρόνια η ποινή της μειώθηκε σε αι 10 χρόνια και 4 μήνες/  

 Το νόημα του κειμένου της είναι ότι η αστική δικαιοσύνη περνάει το μήνυμα στις γυναίκες ότι αν αντισταθούν σε επίδοξους βιαστές κινδυνεύουν να βρεθούν για δεκάδες χρόνια στην φυλακή. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger