Home » , » Μπατσάδικες "λεπτομέρειες"

Μπατσάδικες "λεπτομέρειες"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 | 8:21 μ.μ.


Την προσοχή σας σε κάποιες "λεπτομέρειες".

 Οταν πριν από κάποιες μέρες έγινε γνωστό ότι συνελήφθh ένας μπάτσος ο οποίος είχε "νοικιάσει" τον υπηρεσιακό του ασύρματο σε μια συμμορία μαφιόζων για να κάνουν ακίνδυνα της λαμογιές τους γράφαμε: "Αλήθεια, από πότε έχετε ακούσει για κάποια "επιτυχία" της λεγόμενης "Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων" της ΕΛΑΣ; Αυτή την στιγμή η ηγεσία του κακόφημοι αυτού μπατσάδικου "μαγαζιού" , δέχεται κριτική ακόμα και από συντηρητικά φερέφωνα και ειδικά για την στάση που κράτησε απέναντι στους βασανιστές-μπάτσους της ΓΑΔΑ. Επρεπε να παρουσιάσουν δηλαδή ότι έχουν λόγο ύπαρξης". 

Από τότε η μα "επιτυχία" της Υπηρεσίας Εσωτερικών της ΕΛΑΣ, διαδέχεται την άλλη. Μετά απ' αυτό και μόλις μέσα σε δέκα μέρες, "ανακάλυψαν" ότι έχουν "εξαφανιστεί άλλοι 6 ασύρματοι από το κακόφημο Α.Τ Ομονοίας, ενώ απ' ότι μας πληροφορεί το "έμπειρος " αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουος συνέλαβαν άλλο ένα μπάτσο ο οποίος έκανε ένοπλες ληστείες. 

Σταθείτε όμως στην "διαχείριση" της είδησης. Το ρεπορτάζ που δημοσιεύει στην φυλλάδα του Μαρινάκη ο Λαμπρόπουλος αναφέρει ότι ο ληστής - μπάτσος που συνελήφθη "υπηρετεί σε ασφάλεια πολιτικού κόμματος"

Τυχαία δεν αναφέρει ποιο είναι αυτό το κόμμα; Οχι φυσικά. Γατόνι ο συγκεκριμένος γραφιάς ξέρει να αποφεύγει τις "κακοτοπιές". Γνωρίζει, όπως οι περισσότεροι φανταζόμαστε ότι όπως οι βουλευτές επιλέγουν οι ίδιοι τους αστυνομικούς που τους διατίθενται για την ασφάλεια τους έτσι και τα πολιτικά κόμματα επιλέγουν σε ποιους μπάτσους θα ανατεθεί η περιφρούρηση των γραφείων τους. 

Ο ληστής μπάτσος, λοιπόν που συνελήφθη είναι "παιδί" του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ και με μέσον είχε αναλάβει την ασφάλεια των γραφείων της. Οχι φυσικά ότι αυτό έχει μεγάλη σημασία αλλά να είστε σίγουροι ότι αν αυτό το "όργανο της τάξεως" είχε διατεθεί για την ασφάλεια του κτιρίου του ΚΚΕ στον Περισσό, αυτό θα αναγραφόταν με ξύλινα γράμματα σε όλες τις φυλλάδες. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Ιουνίου 2021 στις 8:56 π.μ.

Απορια:Δεν θα επρεπε ο εισαγγελεας να δημοσιευσει την φωτογραφια αυτων των μπατσων, για να βοηθησει να αναγνωριστουν αν τυχον συμμετειχαν σε αλλες εγκληματικες ενεργειες; Εχω κι εγω κατι αποριες ομως, ε;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger