KillΚίλιας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 | 6:29 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Καλά πάμε» λέει ο Kill Bill, «υποχωρεί η πανδημία». Κοίτα Kill Bill, αν πεθάνουμε όλοι, σωθήκαμε! 0 κρούσματα μετά.

Υπάρχουν ΜΕΘ και «ΜΕΘ». Όπως υπάρχουν πχ δήμαρχοι και «δήμαρχοι». Σε μερικά νοσοκομεία, όποιος μπει, δεν ξαναβγαίνει ζωντανός. Και δεν νομίζω πως φταίει μόνο ο διευθυντής, που άλλωστε τη δουλειά του κάνει σαν λογιστής! Δε βρίζουμε ακόμα. Ξέρετε πόσο είναι 40 συντάξεις; Ποιος είχε παράπονα για την μακροζωία των συνταξιούχων; Ο Επίτιμος των βρικολάκων κι ο Ανδρέας Λοβέρδος. Τώρα βρίζουμε.

«Ο Μάριος Σαλμάς, γιατρός και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ, ομολόγησε ότι ασθενείς covid που βρίσκονται για νοσηλεία στα νοσοκομεία, λόγω της κυβερνητικής ανεπάρκειας πεθαίνουν, ενώ θα μπορούσαν να σωθούν».

Συμφωνώ με την άποψη των συντρόφων, αυτή είναι η αλήθεια, όχι όμως αυτό που είπε ο πονηρός βουλευτής.

Πράγματι «ασθενείς που βρίσκονται για νοσηλεία στα νοσοκομεία, λόγω της κυβερνητικής ανεπάρκειας πεθαίνουν, ενώ θα μπορούσαν να σωθούν. Ουσιαστικά δηλαδή δολοφονούνται! Πέρα απ' τις βαρύτατες ευθύνες του ίδιου, υπαίτιοι γι' αυτούς τους θανάτους είναι και οι προϊστάμενοι του».

Ο διοικητής λοιπόν, που δεν θέλει από λογιστής να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος, καρφώνει τους από πάνω. «Τόσο το υπουργείο Υγείας όσο και η 6η ΥΠΕ ήξεραν για την κατάσταση στη ΜΕΘ-COVID». Και δεν είναι 100% το ποσοστό θανάτων είναι «μόλις» 92,7%. 38 στους 41! 39, γιατί ένας πέθανε αλλού. Τους ξέφυγαν επομένως δύο!

Μην ανησυχείτε όμως. Αν δεν πάμε από Κικίλια (καταλληλότερος στις δημοσκοπήσεις έτσι;), θα πάμε από Χατζηδάκη. Χτες κατάθεσε το νομοσχέδιο που επαναφέρει την δουλειά και τις ανθρωποθυσίες. Τώρα πάει το «θα πεθάνουμε όλοι»!

Το θέμα είναι πως το πρόβλημα στις ΜΕΘ δεν είναι «μεμονωμένο περιστατικό», αλλά αποτέλεσμα της απαξίωσης του ΕΣΥ κι επομένως της πολιτικής που ακολουθείται στην Υγεία.

Απόδειξη; Η αμείλικτη αριθμητική. Οι θάνατοι παγκοσμίως είναι το 2,15% των επισήμων κρουσμάτων. Στην Ελλάδα είναι 3% ακριβώς. Σας φαίνεται μικρή διαφορά; Αν είχαμε 2,15% στους θανάτους, θα είχαμε 3.449 θανάτους λιγότερους! 407.857Χ2,15%= 8.769 θάνατοι, έχουμε 12.218! Βέβαια, αν ήμασταν Κούβα, θα είχαμε λιγότερους από 1.000. Εμένα πάντως μ’ αρέσει η Βόρεια Κορέα. Μηδέν κρούσματα, σκάστε από το κακό σας πράκτορες της CIA.

Το συμπέρασμα: Ασφαλώς κι ο διευθυντής έχει ευθύνες. Αλλά έχουν και οι προϊστάμενοι του, μάλιστα μεγαλύτερες. Φυσικά, αν παραιτηθεί ή απολυθεί, τη θέση του θα πάρει ίσως εκείνος που δεν είχε καν πτυχίο δημοτικού. Τον θυμάστε Γι αυτό κόπτονται οι βουλευτές της γαλάζιας συμμορίας. Κενή θέση «λουκούμι», θα μπει ένας του κόμματος συν οι ευθύνες όλων θα φορτωθούν στον προηγούμενο.

Τι έκανε όμως τόσο καιρό η ΝΔ; Διόριζε μπάτσους, έπαιρνε περιπολικά κι αεροπλάνα. Οι ιατροί από την αρχή τα έλεγαν, αλλά ποιος τους άκουγε; Σίγουρα όχι ο KillΚίλιας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger